sammanfattning av hela sommaren i bilder del 1

hade tidigare sagt att jag skulle lägga upp bilder från hela sommaren. har tid nu så jag tänkte göra det nu. inget är i ordning så allt är ba random. nu är det inte så mycke bilder men ja, de kanske inte är jättebra bilder men aja. orkar inte redigera alla bilder nu så det får bli en del 1 och del 2. hare gött!







 
 
 
 


Nya grejer

Hej! Idag har jag och mormor passat på och plocka lite blåbär så jag kan baka en härlig paj tills imorgon då Lovisas familj ska komma till oss på BBQ-kväll. Jag åkte hem från skolan idag för jag mådde dåligt men nu mår jag mycket bättre och just nu är jag med Lollo. Vi ska nog se lite mtw nu, hoppas det är Awkward!:D Hörs!



torsda

hej alla! bloggade inte igår om jag inte minns fel. allafall igår så va ja på skolan som vanligt.. sen tränade ja innebandy med division 2, skojskoj. idag har jag också varit på skolan. slutade efter lunch. va med vilma efter skolan. vi hade det allmänt mysigt. och vi byggde ett fett coolt stentorn..;) nu ska jag sova. fredag imorn. skönt! hare bäst.



amandisss

idag har jag varit på skolan som vanilgt. sen en stund på stan då jag fick nya adidasbyxor. sen så var jag med amanda och vi fotade lite. kan inte förstå att hon alltid blir bra på bild.. fusk. aja här är två bilder. puss hej!



måndaggg

hellooo. idag har jag varit på skolan. slutade kvart över ett. skönt. va med amanda då efter skolan och då kom bokbussen in på amandas gata. fett gangstaahhh;) haha. allafall, sen hade vi träning och det va ba 5 grader tror jag. usch trodde ja skulle frysa ihjäl! aja nu ska ja sova. godnatt.



sundayyy

hej. idag har jag inte gjort mycke. hade match mot umeå södra somsagt och vi vann med 3-1. dom fick straff och därav målet. sen så kom amanda och vi kollade på paranormal activity 3. usch.. de va läskig. nu ska ja sova. gonatt allesammans.



Insta

Bjuder på lite bilder från min instagram, melkerss0n. Idag ska jag spela match och sen ikväll blir det nog att vara med kompis. Hoppas ni har en härlig söndag! Hörs



lördaaaa

hej på er! idag har jag inte gjort mycke alls. va med amanda en stund. sen kom kusinerna på midda. nu ska ja snart sova tror ja. imorn har vi match mot umeå södra. annars händer det nog inte så mycket mer. här är en über söt bild på kattis från horton ahahaha. hare bäst!



Some love one, some love two. I love one and that is you.



Rose ♥



FEEEST!

Igår var det nog störtsa festen jag varit på! Hemma hos oss. Det var pappas 50 års fest! Vilken fest alltså, det var så roligt! Massor med god mat och trevligt sällskap. Igår såg vi på horton och låg i sängen ungefär 50% av tiden för vi alla barn blev så sjukt trötta, men vadå klockan var bah vid typ kvart i tre, vilken är väääldigt sent för mig. Vi satt och flätade varrandras hår och tog fula bilder och skrattade som idioter åt inget alls:) Här är lite bilder;) Hade det super mysigt. Hoppas ni får en kanon lördag så hörs vi!



gonatt

ja och jojjo bjuu! gonatt allsammans!



heeeelg

känns väligt bra med helg alltså! idag va de prolympiaden och de gick väl helt okej, vi hade hjälmar och underställ på oss. nu ska vi till molly. här är två bilder från idag. puss hej!



torsda

hej! idag hade vi femkampen med sexorna. det gick bra, dom var duktiga. slutade efter lunch och då åkte jag och amanda hem och då bakade hon en aaaasgod kaka. sen kollade vi på desperate:) nu sitter jag och kollar på hawaii 5-0. så himla bra alltså! aja hare bäst. puss hej.



onsda

hej på er. idag har det varit en helt ok dag i skoan, hade svenska och då spelade vi spel. sen hade vi idrott och då gjorde vi massa sammarbetsövningar, typ. har snart träning. det blir nog roligt. ha en fortsatt bra dag. puss hej!
 


tisdag

hej och hallå på er alla. idag så har vi planerat en 5 kamp som vi ska göra med 6:orna. vi har också haft no-labb och då gjorde vi slime, haha de blev jättekletit. nu sitter jag och snackar med klara på skype. tänkte fara ut och springa men då började ös regna så ja kanske går ut om en stund. ha en fortsatt regning kväll. puss hej!
 
 


2012

Gjorde lite kreativt fem trianglar med bilder från sommarn. Det vart inte många bilder men jag tycker det var fint ändå. Tog iden från Klara {kamerahus.webblogg.se}, dock hade hon gjort en stjärna. Blogg.se gjorde bilden för överskarp som vanligt, så bilden blev inte så fin, skitskitskitskit, hatar verkligen blogg.se...


första dan, check!

ganska bra start på terminen kan man väl säga. slutade vid 11 och då for jag, amanda. maria och vilma ner te stan. hade inga pengar så de blev inget för mig. sen for vi till café göteborg. väldigt gott kan jag säga. nu ska jag sova och ladda mig inför imorn. gonatt.



Skola!

Man är väll aldrig taggad på att stiga upp halv sju men idag känns det ändå bra... Ska bli kul att träffa klasskompisarna men jag är inte direkt taggad på själva skolan. Känner mig sjukt pigg idag, haha är nog typ övertrött eller nått så jag kommer inte vara så kul att va med idag isf... Blir helt kokobello om jag är trött. Det här är typ andra gången jag är uppe så tidigt jag kan skriva på bloggen, so im proud!
Well, igår spelade jag match och vi vann med 5-1! Det var jätteroligt! Jag måste bah få säga att jag gjorde faktiskt två assist, vilket jag är väldigt stålt över som mitt back för jag brukar aldrig göra nått som tillför mål:p Hoppas ni andra är på lika gott humör som mig och ha en bra dag! Hejdå.


söndaaa

hellooo, idag har jag inte gjort mycke alls typ. har allafall fått nya målishanskar. fett sköna. har dock ingen bild på dom men ja. hade match mot röbäck och vi vann med 5-1!! härlig vinst! ska snart ta och sova, de är ju skola imorn. hare bäst!



yäyäyä

idag var jag somsagt på stan med mamma och mormor, fick en ring med hjärtan på och en usa munkjacka. sen så har jag solat, haha blev kanske liiite brunare men ah. snart börjar skolan.. öösch! här är allafall lite bilder från the day. puss och kram.



gormorron!

hej och gomorron på er alla. idag kommer mormor och morfar hit. vi ska på stan tror jag. annars kanske vi åker och badar nån stanns för det är kanon väder idag också. bloggar mer sen. hare bäst!



holaaaa

hej på er alla! idag har jag dammsugit hela huset, duktiga jag! haha. annars har jag inte gjort så mycke. åt middag hos nåra och kom nyss hem. eller inte nyss men ja. nu ska jag ta och sova. måste försöka vända på dygnet. här får ni en bild från idag. aja godnatt!



bilderna från i onsdag eller tisdag

komer inte riktigt ihåg men ja, här är dom allafall.
 


gonattis

tänkte börja med och berätta vad jaga har gjort dom här två dagarna. igår så följde jag med klars till busstation, sen hade vi träning somsagt. sen så for jag och jennifer till plan och va där och lira lite. sen så åkte vi till jennifer och jag sov hos hon. mysigt. sen idag har det varit kanon väder så vi har varit ute väldigt mycke. sen nu så har jag varit med amanda och vi cykla till willys och sen kollade vi på killarnas träning. kom nyss på att de är bara(!!) imorn kvar på sommarlovet.. uuuusch! aja sånt är livet. btw den där skylten finns i ersmark hahah. puss hej!



klariiisss

idag åker klara hem. :( så jag ska följa med henne till busstation och sen åker jag hem. har träning ikväll. skojskoj. annars händer det nog inte så mycke. här är en finfin bildpå ja och klara haha. puss hej!



hejpådig

alltså jag och rubriker är lixom inte så bra kompisar men ja..;) haha alalfall, idag så har jag inte gjort så mycke. gått ut i skogen och ätit blåbär, haha. sen så blev det as varmt så då for jag till fotbollsplan. sen for jag hem och då fotade jag och klara lite. kan visa er imorn typ. aja här får ni en bild på mig. puss hej!


tisdaaa

gomorron eller morron och morron men ja. allafall igår så var jag på umelagun, sen hade jag träning. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. klara åker hem imorn. aja nu ska vi ta och göra oss i ordning. hare bäst!



söndag

hejhå! haha ja men hej, blev inget bloggande igår om jag inte minns fel. allafall igår så var vi på fn biltävling eller vad man nu ska säga, vi blev typ 7:a av 32 bilar. helt ok faktiskt. sen så kom mollysfamilj till oss och en till familj så vi hade de ba myysss. idag så har jag ibte gjort så mycke, hade match mot umedalen.. ( igen) fast jag spelade med 99:orna. vi förlorade allafall med 5-2. trist. nu ska jag sova för jag är astrött! gonatt. här är en bild som ba är random haha aja hare bäst!



stan

idag kom klara, min kompis från piteå. vi har varit på stan. kom nyss hem. köpte en foundation, ögonbrynspenna och en anskitskmak. även en ny väska. dock ingen bild på den. här är allafall en bild på de andra. köpte allt på h&m foundationen kostade 109:- ögonbrynspennan 29:50:- och anskitsmasken 19:50:- väskan kostade 300:- , ha en fortstatt härlig dag! puss hej.



me, myself and I.



torsda

hej på er alla! igår blev det inget bloggande från mig i allafall. var som sagt med molly och vi bakade. sen hade vi fotbollsträning sen så stannade jag och amanda kvar och då var vi med på p98:ornss träning, sen så va vi kvar eb stund till och då kom det lite fler. inatt sov jag över hos amandis. idag blir det bara att ta det lugnt. här är en bild på jag och mollys fina godisblommor. ha det bra!



Bakdag!

Haha titta vad jag och Lovisa gjorde igår ;p vi hade en liten bakdag, det var askul och asgott! Konstigt var bara att alla bilder blev såhär helt överskarpa.. ser sjukt ut...
 
Vi var lite såhär små kreativa, som vi själv tyckte att vi var iaf, och gjorde alla bakelser i olika färger, kändes mycket roligare än bara vanligt! :D Vi gjorde chokladbollar, muffins med smält choklad i mitten och mördegs kakor, typ. Vet ärligt inte vad dom hette men jag tror det var mördeg. Nu ska jag nog springa iväg och äta upp lite, hihi hörs!




måndag

idag har jag varit med molly. vi cyklade till donken sen så åkte vi och spelade fotboll med massa folk, trevligt trevligt! sen så tränade jag med p98:orna idag innan vår egna träing, alltså dubbelträning;) imorn ska jag vara med amanda tror jag. eftersom ja ba bloggar från telefon så har ja inte så mycke bilder eller jo mest " jag har tråkigt och hitta massa random bilder" så ni får några fler, puss hej!



orkar inte med att blogga

 
Jag gillar faktiskt inte att blogga, jag tycker det är lite fånigt... Dock älskar jag att kolla på bloggar men att skriva själv tycker jag är så... tjejigt, det är därför jag inte skriver något längre, har ingen lust bah... Har ju bättre för mig, sorry guys...
 
 


nattinatti

ska sova nu, här är lite "jag har tråkigt och hittar random bilder" haha.



Härlig kväll

Har varit hos Uffe och Jenny ikväll och haft det jättekul! Fick dom här snygga sakerna av världens härligaste vän Jenny! Sjukt fina! Tack tack tack Jenny! Men nu ska jag verkligen se till att hoppa i säng... Är så trött, natti!



hej hopp

här är lite instagram bilder som jag gjorde till ett jääättefint collage, haha. aja ska sova nu. det har varit väldigt dålig upptarering men nu ska de ändras på, puss och kram!