innebandy!♥

Idag ska jag vara med Mimmi, vi ska fara och kolla på "våran" match, jag och Mimmi får inte spela för det var nått despans sak man skulle ha och de hade inte vi osvosv.. ikväll blir det ba lugnt.



fredag.

Hej alla fina läsare! Idag har jag haft NO "prov"..  annars har det inte hänt så mycket, nu om en stund ska jag fara och kolla på mitt lags innebandymaych, eller vi har cupp nu i helgen men jag får inte spela..:( i onsdags slutade 6:orna och 7:orna efterlunch så då var jag med Mimmi och Alida en stund innan träningen. Det var riktigt roligt tjejer! Aja ni ska få se lite bilder som "vi" fotade :)









Mimmi Melkersson


Klicka på bilden för att komma till Mimmis blogg!
Nu har min lilla syster också börjat blogga och vill gärna att ni kikar in på hennes egna blogg. Skicka gärna en snäll kommentar och följ henne på bloglovin.


rosa hår!

Har fixat håret med lite "hair mascara"! :P Tidigare idag när jag och Jennifer var på stan köpte jag det här rosa färg grejs som man ska ha till håret.

Ps. Jag har inte färgat håret utan det rosa kommer försvinna, hoppas jag... hihi


svartvita



utvecklingssamtal, bloggdesigner och bilder på mig

Super fula och oseriösa photobooth bilder. In love with the skärpa <3<3<3
Just nu sitter jag med pappa och fixar med lite grejjer inför utvecklingssamtalet. Igår och tidigare idag har jag suttit och gjort en ny design, börjar bli lite trött på den vi har nu...

vad tycker ni, borde jag byta bloggdesign?


SOOOOL!













Gick på promenad men mamma och då fotade jag liite :) Tycker det är skönt att snön håller på att smälta bort! Men den kan få vara kvar tills påsk allafall. :)


Måndag.

Godeftermiddag alla fina läsare! haha nä men hej! Idag har det bara varit en tråkig måndag. Har haft musikprov idag.. nog om idag så kan jag säga att cuppen gick väl sådär.. vi blev 4:a av 6 lag. Första matchen mötte vi röbäck och då blev det 2-1.. det var dock min första match som innebandy målis men jag tycker ändå det gick hyfsat bra, jag belv allafall matchenslirare den matchen!!:D sen den andra matchen blev det 4-2 mot clemenäs (?) till oss tror jag och sen kommer jag inte ihåg hur det blev dom andra matcherna..haha minnet härå, men det var en match jag inte spelade och det ar tuuuur! för då blev de lika så de blev straffar och det skulle jag värkligen inte vilja va mälis då men då äre tur att vi har Case!:D

Har inte laddat över bilderna än menmen..



morgondagen.

Imorn blire innebandycup hela dan typ.. samling 8 på Elofssonhallen innebär att man måste kliva upp vid halv 7 och eftersom det blir sommartid nu eller inatt typ så betyder de att man kommer kliva upp halv 6.. aja, det blir nog roligt ändå :)
Idag har jag varit på stan med min käraste kusin. Köpte inget speciellt utom en present till Amanda. Det var sjukt mycke folk där allafall.. Nu ska jag se klart på gladiatorerna, eller jag har inte hunnit se något än. Alla bilder jag har fotat är kvar på kameran fortfarande! Det får bli en arkivbild.


kvalla..


torn apart

image description



bloggtorka, bjuder på några bilder istället.






















- naaaw Lovisa naaaw... -



torsdag.

Idag har det varit en vanlig tråkig torsdag, en sak som var bra var väl att vi fick tillbaka so provet och jag fick C/A/E hyfsat nöjd! Sen idag så var det elevensval, idag var det mycket mycket jobbigare än förra gången. Vi har något som heter "explosions" (?) de är övningar som tillexempel benböj, plankan osv som man ska göra i 20 sekunder allt man orkar och sen vilar man 10 sekunder och så gör man så i ungefär 45 minuter.. nu ska jag nog träna till musikprovet som är på måndag.

Bild från när jag var hos farmor och farfar på lovet.



feel her heart surrender


Ännu en tråkig torsdag har passerat halvvägs, gud vad jag känner att skolan suger... nej men jag orkar inte med det bara nu....
Next, Hugo kommer snart, blir fantastiskt! :D


tjugonde mars.

Hej, DOM DAGARNA JAG INTE HAR BLOGGAT ÄR FÖR ATT DET INTE HAR HÄNT NÅGOT KAN MAN SÄGA. oj caps, men jag orkar inte skriva om..;) aja, igår var jag och pappa ute och sprang ungefär 3,5 km :) tur så är man så vältränad så jag inte fick någon träningsverk alls..haha men jag fick inte de. :) nu har jah huuuundra läxor jag måste göra så nu ska jag inte fassna framför datorn, juste Molly nu ska jag äta körvblöggen! hahahahah :) jag och molly humor..

eeeego..







skitime



oj pusspuss vad söta tjejer, mah gaad, sniggiiisar, yeyeyey
Nu ska jag och familjen åka iväg till vännäs för lite skidåkning. Imorse var jag faktist ute och joggade lite, känner mig fett bra nu! :D


köpt idag




Nikon D90
Här är grejerna jag köpte idag. Två bh:ar och ett pack med 3 troser, allt från hm. :)
Förlåt, lite opassande att lägga upp bh och tros-bilder ;d


Lovisa-Lördag


Både igår och idag har jag och min lilla Lovisa varit med varrandra. Igår sov hon över och idag har vi haft en träning/shopping dag ;) Har varit skit kul! Vi var ute och joggade en snabbis och sedan cyklade vi till coop och köpte glass och på hm köpte jag lite nya kläder (bilder kommer i nästa inlägg!).


crasy stuff



okej, ett litet kollage. enjoy ;)


torsdag.

Haha jag älskar mina rubriker..eller? men idag har det varit en tråkig torsdag, hade "explosions" (stavning?) på gruppträningnen idag, jag kan bara säga att det är sjukt jobbigt! Nu tror jag det blir att städa rummet när de är allt ifrån bra..bjuder på 2 bilder från nån vecka sen..





Face the music - Electric Light Orchestra

Jag verkligen älskar de här låtarna! En är lite mer på, typ lite rockigare och den andra är lite lugnare. Båda är från skivan Face the music med Electric Light Orchestra.




Grå bild

Idag har varit en lång och jobbig dag, dom första tio timmarna iallafall som jag "spenderade" på skolan. På idrotten hade vi en uppgift, göra en dans till takt till en låt på 45 min, haha det var nervöst innan man skulle våga ställa sig där med sin grupp framför klassen och dra någon pajjas dans...
Efter skolan åkte jag, mormor och mamma på stan. Jag fick två munkjackor och en par jeans. Blev nöjd med jeansen men dom var lite korta :/ Så drygt för dom satt bra på alla sätt och vis förutom att dom var lite korta så nu måste man köpta ny storlek som kommer sitta mycket sämre... Efter det hade jag träning, innebandy. Tyckte det var jättejobbigt för ajg hr inte tränat på nästan två veckor -.- Om en timme blir det en till träning! Hare!




onsdag!

Kan bara säga att jag inte har någon bortförklaring till min usla bloggande så nu får det bli skärpning! Allafall idag så hade min klass kompledigt efterlunch så då gick jag, Amanda och Mimmi till stan. Har inte heller varit och fotat något så jag bjuder på en mobilbild. Snart blir det fotbollsträning som behövs, känner mig väldigt otränad.





vind







Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
Svartvita bilder jag och Lovisa tog ute i blåsten.


skola

Photo booth bild
Tagga inte direkt skola! Orkar inte åka iväg å sitta i skolan i flera timmar idag, är så himla lat just nu....


en svartvit


Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
Hej redigerade bild... Ser lite ut som en vampyr...
Har suttit och trixat lite med photoshop ett tag nu med pappa.


thaa skohyllaa


Nikon D90 | Nikor 50mm f/1.8


sommarljus


Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8

Kör på en ego dag. Mycket bilder på mig framför spegeln känns ju ah, konstigt. Jaja.



vintersol

Nikon D90
Oj, jag har inte skrivit något på jättelänge... Tror det beror på att jag inte har någon nytagen bild på mig och då orkar jag inte göra inlägg för ingen vill ändå se bilder på grejer och sånt...

Igår låg jag bara hemma med feber och tråkade. Men idag mår jag mycket bättre, wii! :D men vi har innebandy match och jag kan inte vara med på den för jag är fortfarande lite sjuk :/


chillar hos farmor och farfar..

Hej på er alla. Igår kom jag hit till farmor och farfar med min kusin Agnes. Agnes har åkt hem nu men mamma kommer snart och hämtar mig också. Tänkte bjuda på lite nolife bilder menmen..

 

 

 



Slalom fredag

Arkivbild...
Idag ska familjen åka till vännäs backen med Johanna, från mitt lag, och hennes familj. När vi kommer hem ska vi ha lite av en fest. Hare gott!


fin sensommar




Nikon D90
Helt oredigerade älskade bilder!


svar



svar: Tack så mycket! :D Och, ja det är jag som har ritat dom.




hand

Nikor D90 | Nikkor 50mm f/1.8
Ännu en bild jag tog tidigare idag. Vacker hand man han...


Photoshop


Bild jag gjort på Photoshop nyss.
Jättesimpel bild. Har laddat hem några "brushes" till Photoshop som jag testade på nu. Jag har gjort husen med dom nya brushes. Jättebra sida där man kan ladda hem tex brushes är deviantART.com. Jag sökte på "brushes skyline" och då fick jag fram lite olika brushes, då såg nästan alla ut som skyskrapor men ändå.

Om du vill ha blommor kan du söka på "brushes flower", om du vill ha träd kan du söka på "brushes tree" osv.



love






Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
I morse fick jag för mig att gå runt och fota lite grann. Fotade nästan allt jag såg, dock var kanske inte allt så fint som man trott innan man fotade det... men här är iallafall tre av bilderna jag tog.




onsdag.

Förlåt för noll upptatering..allafall, igår var jag med molly hela dagen. Vi for på stan en sväng för Hugo fyller år på fredag. Sen på kvällen for vi till vännäsbacken och åkte skidor eller Molly åkte snowboard en stund men sen bytte hon till skidor också. Efter vi hade varit där så sov jag över hos hon. Kan bara säga att Molly är jätte gullig när hon sover haha. Sen har jag varit med hon tills nu. Har inte heller fotat så mycke så de får bli en arkiv bild.






Mouseover

Vad kul! Lärde mig just att göra mouseover! Det är när man har först en bild och sen när man drar musen över bilden blir det en annan bild, kan visa längst ner i inlägget.
Kika in på den HÄR tjejens blogg. Hon har jättemycket tips på blogg designer osv. Det var HÄR jag hittade tipset om mouseover...
.... orkar inte lägga upp själv hur man gör mouseover, men kolla på den sista länken jag skrev upp eller klicka på bilden!



selfportrait


Nikon D90 | Reflexskärm
Gammalt självporträtt jag tog för ett långt tag sen. Ville variera bilderna lite också, så jag tänkte att det blir kul att se en bild på mig då.

Åh vad det är härligt med lov! Är så taggad på att hitta på saker nu på lovet! :D


gårdagarna.

Kan bara säga att man inte mindre än älskar vädret som är just nu. I fredags så fotade jag och Amanda lite, och igår fotade jag och William lite. Här får ni ett litet smakprov.






slalom med familjen och hugo nu!


Hahahahaha väldigt söta bilder
Ja, rubriken säger allt. Nu ska vi snart åka och hämta Hugo så ska det bli att åka slalom idag då! :D


you are a a a amazing!

har 100% bloggtorka.. kan bjuda på lite bilder allafall.

















bloglovin'

Åh vad kul! Har fått 3 nya följare på bloglovin' den senaste veckan! :D
Blir alltid lika glad när man upptäcker att man fått fler följare.
Klicka på bilden/ikonen för att följa oss på bloglovin!

bloglovinbloglovinbloglovin