Freeedaaag

Äntligen fredag!! Idag har det inte hänt mycket, hade skridskor på idrotten och ja annars bara tråkig skola. Sitter på tåget till dennis nu och jag ska vara där hela helgen. Han fyller nämligen år på söndag. Får se hur det blir med upptateringen. Hade! 



Fredagsbilden.


Tråk dag

Hej hopp, idag hade jag spanska prov som gick helt okej. Sen så hade jag teknik och sedan elevensval. Var dock inte med då jag är förkyld:( nu ikväll så åkte jag och kollade på min träning och läste lite i mitt svenska häfte. Nu ska jag ta och sova så jag blir frisk. Godnatt! 





Varning för pajashumor😂













tjugonionde januari

hejhej! idag var det en helt okej dag. började med sovmorgon och efter det NO prov. det gick bra! sedan var det handboll på idrotten och efter det var det SO. har igentligen träning nu men har blivit super förkyld så ska inte träna. måste lix plugga till spanksa provet som är imorgon..:( wish me luck! aja ha en fortsatt bra dag!


Följ oss på Bloglovin!

Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin


tjugoåttonde januari

Idag så hade vi en vanlig skoldag, hade matte, spanska, svenska och bild alltså ganska tråkiga ämnen. Iallafall, nu ska måste jag verkligen plugga för har NO prov imorgon och spanska prov på torsdag..:( så vi hörs senare!
egopic från i helgen haha.


naglar

Hej hopp! har inte så mycket att skriva om haha därför så dåligt uppdatering. Aja allafall så gjorde fixade jag mina naglar i torsdags tror jag det var. haha jag har dock tagit bort dom för jag kan inte låta bli och hålla på med dom så dom lossnar, hahaha. Aja så här såg dom ut! :)


My sweet 16









Helloooo! Igår var min födelsedag, så idag är jag 16 år! Känner mig dock inte så gammal men men, dags att växa upp snart... Har ju redan hittat min man så snart gifter man väl sig och skaffar hund... Hursomhelst! I lördags firade familjen, hugo och lovi mig. Vi åt jättegott och jag fick jättefina saker jag är jättetacksam över:) sen sov hugo över och vi myste och såg film:) kanon dag!:) 


nya jeans

hej bloggen! ett tag sen nu igen haha. äsch. allafall så var jag på stan en snabbis och gjorde lite ärenden, gick förbi h&m och hittade ett riktigt kap! vita jeans för 50 kr!! det är inte dåligt, och snygga var dom också. har inte fotat dom men tog bilden från deras hemsida. vi höres sen, hade!


Inspo













Long time no see

Hej, längesen nu.. Har exakt inget att skriva om å inga bilder heller så de är ju skit:( här får ni 4 bilder från weheartit. 










somewhere with you




Måste bara få dela en asbra låt! Orginalet är den vänstra versionen, den med Kenny Chesney men den andra är en riktigt bra cover. Tycker dock lite mer om hur gitarren låter i orginalen och det är ju en country låt så rösten är därför lite skönare också. Men den är sååååååååå sjukligt bra!
 
 
 


Min vecka

Första veckan på året är snart avklarat! I måndags kom dennis hit för att sedan på tisdag fira nyår med oss och en annan familj! Det va trevligt och vi åt nästan för mycke haha. Sen på onsdan så pluggade jag för att sen på torsdag skriva moppeprovet! De gick också bra, fick godkänt. På kvällen for jag till dennis och hos han har vi kollar mycke himym och även insidous 2, riktigt bra film. Kom hem idag och idag har jag varit på 50års kalas. Tänker hoppa in i duschen nu. Hade!