dag 23 - En bild på mina käraste ägodelar.

Dennis är min käraste ägodel just nu! Hittade en bild på oss 2 för prick 1 år sen! :D
 
 


dag 22 - betydelsen av mitt bloggnamn

ja, molly hjerta lovisa. De är bara jag och molly som <3:ar varandra haha nä men typ så. Finns de nå mer man inte förstår?:p
 
småa bilder men gamla också. 
 


dag 21 - min favorit födelsedag

Det var nu när jag fyllde 15. Fick ju bland annat en moppe! Även när man fyller 15 så blir man ju straffmyndig, får köra moppe osv så det är en "stor" betydelse tycker jag. haha
 
 


dag 20 - Bästa koncerterna enligt mig.

ska jag vara ärlig har jag inte varit på någon koncert. men när jag var på grönalund så var Far East Movement där och vi kollade när dom spelade senare på kvällen så det får väl räknas. 
 


Dag 19 - mina favorit artister

Har typ ingen speciell favorit artist, men någon som jag tycker är bra är väl typ avicii, calvin harris, one republic. ja haha typ dom.
 
sämst inlägg, finns ingen passade bild ens. hade!


Dag 18 - det finaste som finns enligt mig.

Hm.. Det måste nog vara Kärlek. Man blir så glad av det men det kan samtidigt vara det värsta för någon annan. Att se andra kära gör en lycklig oavsätt om man känner dom eller inte. 
 


Dag 17 - något jag är stolt över de senaste dagarna

Tar ikapp de dagar jag missat. Men något jag är stolt över måste vara mitt resultat på Religions provet! Fick 3 A och 1 C. Det resultatet gör så jag fortsätter att plugga då jag vet att det lönar sig! 
random bild på religionernas symboler haha.
 
 


haffa guzz 3.0 ft samir



liten bloggvila

Hejhej! har verkligen ingen tid alls att blogga nu, har jättemycket plugg. men skriver så mycket som jag kan. VI hörs!
 
bild från we<3it
 
 
 


dag 16 - två saker jag längtar efter

sommaren!! det är de största jag längtar efter så det får bli den grejen helt enkelt! bilder från weheartit. 





watch



dag 15 - snyggaste kändisen enligt mig

oj jadu, bra fråga. Men måste nog säga Ian Somerhalder,han spelar Damon Salvatore i The Vampire Diaries. Även Nina Dobrev och med i The Vampire Diaries, hon är både Elena och Katherine. De bästa av allt är att Ian och Nina är tillsammans i verkligheten!
 
 
Så drygt att de blir små bilder när dom är från google, men googla själva så ser ni bättre! haha hade!
 
 


min dag

hejhej, idag har jag varit på skolan, såklart. Idag så fyller min brosa år också så vi har firat han också. Nu så ska jag typ plugga å sen vet jag inte. hoppas ni haft en bra dag! Bild på min och wille här
 
 


close up

 


mondayyy

Hejhopp. Idag var det måndag igen. De var ändå en helt okej måndag måste jag säga. Fick veta vad jag fått på so provet och min engelska redovisning å så. Det gick bara bra! Nu har jag nyss tränat och ska ge mig in i plugget som vanligt..:( hade!
Har seriöst inga bra bilder så här från ni en bild på mina victorias secret.
 
 


dag 14 - en bild på mig för 1 år sen och en bild på mig nu

detta var sommaren 2012
 
 
å de här var i höstas 2013
man kan säga att lite skillnad äre nog..


min söndag

Min söndag har varit ganska lugn måste jag få säga. Har haft match och sen har det inte hänt så mycket mer. Ska plugga nu för har idrottsprov till veckan. Satt också nyss och kollade igenom massa bilder och hittade en fin bild på en prästkrage haha, så det får bli bilden för inlägget. Hade!
 
 


Dag 13 - En bild som gör mig glad

 


we♡it






alla hjärtans dag

Tänkte skriva lite om mitt alla hjärtans dag och även min och Dennis 1 års dag! vi började kvällen med att äta på Eastern Palace, vi ville äta på Vezzo men där var det proppfullt, sen åkte vi vidare till Hörnefors där Dennis hade match, efter det åkte vi hem till Dennis och då var klockan runt 10 så då gjorde vi dipp och kollade American Pie. Supermysigt tyckte jag att det var allafall. Ska visa er vad jag fick. Av mamma och pappa fick jag en chokladask och örhängerna. Resten av Dennis! :D krämen och tvålen är passionsfrukt och misten är mango.
 
 


Dag 12 - mina smeknamn och varför jag har dom

Det enda smeknamnet jag har är lovii, och de kallar nog alla mig, dennis säger bara de, alla mina kompisar, mina tränare osv, men den som började med att kalla mig de va amanda för typ 2 år sen. Hahah. Jag har det för de är kortare än lovisa typ, nä men ja vet inte varför ja har det faktiskt, men jag trivs i det så :) bildlöst och tråkigt inlägg, men aja. hade!
 


Dag 11 - planer/ drömmar / mål jag har

Mitt mål och min dröm är att få gå klart skolan med bra betyg och att sen utbilda sig till något bra så man tjänar mycket pengar och sedan att man mår bra också! De tror ja är mina mål.





13/2

Hejhej, idag var det en okej dag på skolan, hade elevensval efter lunch som var kul. Efter skolan drog jag och jennifer till stan och gjorde små ärenden. Sen följde hon med mig hem för att sen åka med till träningen! Nu efter träningen så ska ja städa och plugga. Imorgon är det alla hjärtans dag och även min och dennis 1 års dag!:D får se hur upptateringen blir nu till helgen men ska göra det bästa jag kan. Har redan fått en allahjärtansdags present av mamma men visar alla saker sen. Vi höres! Hade!


Egooopiiiccc


Dag 10 - mina rädslor

Min störta rädlsa är nog att tappa Dennis eller att det skulle hända något med min familj, usch de kan jag inte tänka mig. När det gäller vanliga rädslor så är jag höjdrädd och mörkrädd hahahaha. men sånt går bort desto större man blir har jag för mig:D 
 
(google bilder) 


Dag 9 - en bild på mig och mina bästa vänner

Vi tar en bild på bara dom istället! :D
 
gull mollsan för ca 3 år sen:D
Dennis som ej vill va med på kort:(
 
å glada amandis;) den är från 2012 :D
 


onsdagen den 12:e

Hejhopp. Idag har det varit en lugn dag, hade SO:provet i slutet av dan men nu är det över!!:D annars så hade vi futsal på idrotten och hade även träning ikväll. Har itne så mycket mer att säga. Här får ni se en ascool fläta amanda gjorde på mig innan idrotten! haha hade!
 
 
 


Dag 8 - Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Alltså jag vet inte. Jag lyssnar typ på de flesta låtarna på min lista så jag länkar den helt enkelt. gått å blandat Hejsvejs! Tråkigt inlägg men aja haha
 


Studiedaaaag

hejhopp. idag var det studiedag för alla prolympia barn! allafall, idag så var jag med Jennifer och Molly. Vi for och gymmade på USM för på en app som heter slize får man träna gratis en gång! det var riktigt kul. sen efter det så for jag och Jennifer hem till mig och vi åt och kollade på jackass, haha. Sen nu ikväll har jag bara pluggat till SO:n som är imorgon. Vi höres!
 
 
 


Dag 7 - Hit vill jag åka innan jag dör.

Hawaii helt klart! har alltid varit min dröm och kommer alltid vara!! sämst att de vart små bildern men äsch.
 
bildkälla, google.
 


måndag igen

Hejhej, idag var det måndag igen. dagen var ändå helt okej, har dessutom fått svenskaprovet avklartat, imorgon är det studiedag och den kommer troligtvist spenderar med jennifer. har inte så mycket att säga! har inte heller några bilder jag kan visa så jag och klara från 2012 får stå för den haha. hade!
 
 


Dag 6 - Vad som finns i min väska.

detta finns i min väska, + datorn + skolböcker om jag tar hem dom. 
 
 


Min söndag

Hejhej. Idag så har jag typ inte gjort någonting känns det som. Hade match men det är nog de ända. Allafall så vann vi med 4-1 mit umeå city. Nu på kvällen har jag bara pluggat, är dyngless.. Menmen man har ju inget val:( nu ska jag plugga klart, hade!
Egopix just efter matchen hihi





Senaste dagarna i bilder








resultatet

dom är dock finare i verkligheten. men jag är nöjd iallafall. Hoppas det här hjälpte er lite om ni ska göra de nån gång haha. hejdå


how to make gelénaglar ala lovisa

hejhopp. ikväll har jag suttit också fixat mina naglar med bland annat nagellacken som jag fick av mormor. då mitt i allt fick jag för mig att fota steg för steg och visa er om ni nångång skulle vilja göra egna. ska föklara lite under varje bild också.
 
detta behöver man. börja med att ta bort nagellacket som du har eller om du inte har något så behövs det inte.
 
fila naglarna någolunda jämnt. (mina är seriöst för fula för att vara sant) allafall, knuffa sedan ner nagelbanden.
 
välj ut tippar som passar naglarna, om du väljer att ha tippar då.
 
limma fast tipparna. (jag använder superlimm för jag tycker dom lossnar direkt annars.)
 
fila dom så dom blir rätt längd.
 
använd denna gelé och härda i lampan i 60 sekunder. jag gjorde 2 lager.
 
använd step 2 i gelé kittet och härda sedan i lampan 30 sekunder.
 
sen använde jag fransk manikyr settet och då målade jag på det här lacket. detta är dock ett vanligt som inte härdas i lampan.
 
sen målade jag det vita.
 
det blev såhär, men det tyckte jag såg konstigt ut så målade en silverglittrig linje där man ser tippens kant.
 
 
Har fler bilder men blogg.se vill inte sammarbeta längre så slut resultatet kommer i ett annat inlägg. Allafall sedan målade jag med top lacket från gelé kittet och härdade i 30 sekunder, sen torkade jag av dom och i nästa inlägg får ni se hur de blev. :)
 
 


Dag 5 - Bilder från en av mina bästa resor.

Har inte varit på så många speciella respr eller jo, men mest Åland och Mallis haha, men den sommaren som var nu var helt klart bäst! Först Götet och sen Mallis. Det va underbart!!
 
jag och broder på mallis
 
jag, molly och mimmi på gothia.
 


Dag 4 - Gammal bild på mig.

hahahah vet inte om jag vill visa er en gammal bild på mig men här har ni... hahaha båda är från 2011.. 
 
 
 


sorryyyy

Var ruggit trött igår och orkade där av inte skriva någonting, hade allafall skidor på idrotten och sen på kvällen kom Dennis, vi kollade film och sen somnade jag haha. allafall så idag måste jag tyvär plugga.. sad but true:( Ska skirva dag 3 och 4 blir det väl. Fick nytt nagellack av mormor idag också! :)  (sämst bild dock, men de är ett genomskinlig, ett vitt och enn beige) hade!!
 
 
 
 


Min dag

Dagen idag var rätt lugn för en gång skull. Spanska på morgonen och sedan teknik, efter det var det innebandy sm. Det gick hyfsat ändå!:) nu ikväl så har vi spelat match mot guifs 98:or vi förlorade med 3-2 men vi är nöjda ändå! Nu ska jag snart dejta kudden. Hade!



Random bild är bättre än ingen haha. Ska fota mer . Slut


dag 3 - två bilder på något jag saknar

Mallorca och Gothia! Saknar helt klart:D


Min dag

Dagen idag har varit så jobbig, har bara haft genomgångar hela tiden!! Sen när ja kom hem var det bara att börja plugga:( är så himla trött så ska snart sova. Godnatt!
Har inga bilder så är får ni en ego bild från i julas typ. Hade!





Dag 2, mina 10 senaste låtar på spotify



Screena bara från telefonen och då blev det väl bara 8 st, men aja, har ganska blandad musiksmak, tycker om det mesta, å nu är de säkert nån som tycker dom där låtarna är gamla men dom är bra så;) haha aja hejsvejs!


Dag 1

5 bloggar jag läser:
Jag läser ganska många bloggar men vi kan ta dom bloggar som är mest kända.
 
Kissies, för det är roligt att veta hur hon lever sitt liv typ haha.
kissies.se
 
Blondinbella eller ja Isabella, det jag tycker är bra med hennes blogg är att hennes förändring sen hon fick barn.
blondinbella.se
 
Isabelles blogg är mer en "ungdoms" blogg eller ja, hon festar mycket och man får veta hur hon lever i stockholm som 20 åring.
 
Desirées blogg är intressant för hon är gravid och ska snart få barn!!
werun.se/desireenilsson
 
Den sista bloggen är en tjej som heter Ida och bor här i Umeå som har en jättebra träningsblogg om man kan kalla det så. Riktigt inspirerande. 
idamariaberg.myshowroom.se
 
Läser massor av mina kompisars bloggar också men det skulle ta en evighet att skriva upp alla. aja hade!!
 


börjar imorgon

Dag 1 - Fem bloggar jag läser dagligen.
Dag 2 - 10 senaste låtarna på min spotify lista.
Dag 3 - Två bilder på något jag saknar.
Dag 4 - Gammal bild på mig.
Dag 5 - Bilder från en av mina bästa resor.
Dag 6 - Vad som finns i min väska.
Dag 7 - Hit vill jag åka innan jag dör.
Dag 8 - Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad.
Dag 9 - En bild på mig och min(a) bästavän(ner).
Dag 10 - Mina rädslor.
Dag 11 - Planer / drömmar / mål som jag har.
Dag 12 - Smeknamn jag har, och varför jag har dem.
Dag 13 - En bild som gör mig glad.
Dag 14 - En bild på mig för ett år sen och nu, hur har jag förändrats sen dess uteseendemässigt.
Dag 15 - Snyggaste kändisen enligt mig.
Dag 16 - Två saker jag längtar efter.
Dag 17 - Något jag är stolt över de senaste dagarna.
Dag 18 - Det finaste som finns enligt mig.
Dag 19 - Mina favorit artister.
Dag 20 - Bästa koncerterna enligt mig.
Dag 21 - Min favorit födelsedag.
Dag 22 - Betydelsen av mitt bloggnamn.
Dag 23 - En bild på mina käraste ägodelar.
Dag 24 - Någon tradition för mig varje år.
Dag 25 - Min favorit komiker.
Dag 26 - En kändis jag önskar att jag får träffa.
Dag 27 - En vän som bor långt ifrån mig.
Dag 28 - Detta är jag beroende av.
Dag 29 - Bild på sminket jag brukar använda.
Dag 30 - Fem bra saker som hänt mig under dessa 30 dagar.


måndag

Hej, dagen idag har varit riktigt dryg, det är alltid våra måndagar menmen. Efter skolan så köpte jag nya inomhusskor. Riktigt sköna! Bild på dom där nere. Annars så hade jag träning ikväll och sedan så pluggade jag till vårat svenskaprov. Nu ska jag göra klart för morgondagen. Hade!!
 
Stadium 799:- 


söndagen den 2/2

Heej, har kommit hem nu så passar på att slänga iväg ett inlägg. igår så var jag och Dennis och hans kompis Robin på stan och var "en bilstoppare" haha nä men vi gick fram till bilar som körde där man inte fick. sen på kvällen hade Dennis match och det blev 8-8 mot Guif. Idag så fyller Dennis 16!! så vi har bara grattat han å så. nu blir det vanligt söndagsplugg..:( hade!
Bild från Liseberg i somras.