Vilda








Dom som säger att man aldrig är för gammal för disney borde ju hålla med om att man aldrig är för gammal för halloween heller? Hade sjukt kul igår med johanna, louise och lovi, först åt vi på eastern palace och sen klädde vi ut och gick bus eller godis. Vi fick jättemycket godis<3<3 sen sov johanna och louise över, fabulous👌


Måndag och tisdag

Hej, förlåt för sämst bloggning men ska försöka bli bättre. Igår så hade jag moppekurs hela dagen kan man säga. Sen på kvällen kom dennis. Idag så for vi till strömpilen för dennis skulle köpa ett spel och sen for vi till stan. Köpte en tröja på jc, det var det ända. Nu ska ja plugga..:( hejdå.





Högtidsblåser



naglar

Satt och kollade på lite coola och snygga naglar på weheartit. Man blir väldigt sugen på att ha långa naglar just nu.,.
 
 


Godmorron eller nått

Hej, hade inte tid med att skriva nått igår så de får bli nu istället. Var på skolan som vanligt och sen skulle ja träna men då hade jag så ont när man kissar osv, så då var vi tvungen att åka till vårdcentralen och då visar det sig att jag har urinvägsinfektion.. Så nu ska jag äta pencilin i 5 dagar :( hoppas ni mår bra allafall, höres!





Min helg

Hej alla, förlåt för lite dålig upptatering men har inte haft möjlighet att skriva. I fredags så kom dennis och vi beställde pizza och hade myskväll sen. På lördan då fyllde min lillkusin nova 3 år så då var vi där och grattade hon. Sen på kvällen var jag, dennis, mamma och william på bio och vi såg en asbra film som heter captain phillips tror jag. Stort filmtipa säger jag bara! Sen idag så for dennis hem vid 1 och jag åkte och kollade på min match. De va nog de, vi höres.
http://www.youtube.com/watch?v=_3ASoBrFGlc - länk til trailern (y)
 




2 svartvita

Hejsan, idag var det en lugn dag på skolan och sedan gym. Hemma har jag pluggat och tagit det lugnt. Idag på dagen så snöade det också, wiho! De kanske syns lite på marken på bilden haha. Nu ska ja sova, nattinatt :)






Nytt

Hejsan, idag efter skolan for jag förbi subway och köpte mat och sen for jag till pappas jobb och åt det där. Sen for
vi och köpte moppehjälm och nya skor. Efter det hade jag synunderskötning och jag såg bara bra, puss hej!







Dagen

Hej, idag var det skola som vanligt, gick bara bra. Efter skolan kom dennis och vi hade massage timme och kollade vänner typ sen följde jag med mamma och handlade och efter det blev de lite plugg. Nu är ja super trött så ska sova. Här kommer en bild från mallis igen





hello



gladis

hej hopp :D idag är det är jobbig dag på skolan men det gick bra ändå. Var tvungen att åka till vårdcentralen idag så missade engelskan annars har det varit lugnt. Ska igentligen träna nu men får inte träna i veckan för doktorn och mamma.. buhu :( har pluggat öite så kan alla läxor och sånt nu så nu ska jag se vänner. Ha det bra.
 
 
 


MUA

Nu har allt smink jag beställt från MUA kommit! Det gick hyffsat snabbt faktiskt:) allt detta gick på ca 300kr vilket är såååå billigt! Så MUA är ett bra tips, är du sugen på lite mer, nytt och bra smink, kolla in där! Jag ska snart gå och testa allt det här, är nyfiken att se om primern funkar och gör så man blir mindre blank:) 
Det här är en pallette(stavning) jag köpte för ca 40kr med matta färger, tycker alla färger var jättefina och jag har redan en pallette från MUA med guldiga glittriga färger som jag använder heeela tin så det är ju bra att ha en med matta färger för lite naturligare look :)
Min första läppenna:) faktiskt en riktigt fin färg och den är som krämig, så den var lätt att sätta på och sen känns ba skön haha:) tror den kostade 15kr :)
En stickconcealer för 10kr :) riktigt bra! 
Två läppstift, båda kostade 10kr. Det i vit tub är ett mattläppstift i färgen peachy keen. Gillade inte riktigt hur det såg ut när man satte på det.. Såg ut som man hade torra läppar! Det andra läppstiftet är ett vanligt glansigt krämigt läppstift i färgen shade 7 :)
Perfekta ögonskuggeborsten! Den är till för att mjuka ut hårda kanter och lägga ögonskugga över ögonlocket(crease). Också en vinröd skugga som jag förmodligen kommer ha mycket i vinter och borsten jag pratade om tidigare passar bra till ögonskuggan då man inte vill ha en riktigt röd färg:) tror borsten kostade runt 20kr och skuggan kostade 10:)
Ba en blush, trodde den skulle vara mer orange:( vill ha en peach fräg:/ menmen, kostade runt 10kr:)
En mascara som jag tror har kostat en massa som jag hittade på rea för 15kr! Kaaap! 
10kr styck:) har bara haft lösögonfransar en gång på ett disco(lol) en gång och det såg ej bra ut... Men jag vill lära mig nu så köpte dessa:)
Denna har kostat typ 120 och jag fick den för typ 20-30kr, också ett kap!! Blir kul å se om den funkar:) har aldrig använt primer så jag hoppas den funkar och den inte täpper igen porerna:) 
Två eyeliners, 10kr styck:) 
Också ett kap, har kostat typ 60 tror jag och jag köpte den för typ 15kr:) tror den här kommer vara riktigt bra pga borsten som sitter längs ute och trycker ut produkten så man kan få ut allt bra utan att använda någon annan borsta:) 

Och det sista jag köpte var ett nagellack för 10kr, jag äääälskar MUAs nagellack! Många av dom är jättepigmenterade och borsten är jättebra. Dom har massa fina färger:) har glömt vad denna färg hette dock:)


höstbilder

Fotade höstbilder med min kusin Tua förra helgen men har inte haft tid att fixa något med dom förnst nu, men här är det 3 stycken.
 
 
 


iPhone 4 bakgrunder

Har gjort några iPhone 4 bakgrunder. Har för mycket fritid eller det är vad jag väljer att tro iallafall... Har maaaassa plugg att göra men äsch, det kan vänta ;) Hoppas bakgrunderna ser snygga ut på mobilen :) Alla bilder är tagna från we heart it btw :)


Och ÄNTLIGEN!

 
Jag är ju heeelt galen i nagelfix och liknande så jag har äntligen beställt hem acrylic saker, har aldrig gjort med gele/acrylic förut så är sjukt taggad att få testa! Beställde allt från nagelgiganten.se och dom sa att paketet skulle skickas typ imorrn... aaaah!! Taggad till tusen! :)


mycket idag

idag har jag hunnit göra sjukt mycket. började med att vara på sjukhuset och var klar ca 12. sen åt jag lunch med papi på angelini. sen gick jag tillbaka till praoen och jobbade. sen efter skolan så chillade jag bara och vid 6 skulle vårat fotbollslag äta på allstar. efter det så bjöd våran tränare på glass på donken och nu är jag här. ska ta och duscha och sen krypa till kojs, är riktigt trött faktiskt. allafall, här är det några bilder. pullilussi.
 
 


prao dag 3

hej alla. idag var det 3:e dagen på praoen. det är väldigt jobbigt och man har så int i benen efter, men det är kul! nu snart har jag träning men jag ska inte träna för jag håller på att bli sjuk (igen!!!) :( :( :( hatar verkligen dethära, menmen.. ska till doktorn imorgon så får förhoppningsvis veta vad det är. här får ni en härligt bild på mig och william frå mallorca. puss.
 
 


Måndag och tisdag

Idag har jag varit hos mormor och jag praoar ju där och hjälper henne med saker. Igår städade jag och idag har jag bakat och nu är vi påväg upp mot solariumet för att bli bruna å snygga👌🌞👙 


Prao

Hej och förlåt för att jag inte skrivit något i helgen men jag har helt enkelt inte hunnit. Igår fyllde mamma år så då kom kusinerna hit och fikade å så. Sen hade vi vårat sista fotbollsmatch och vi vann med 2-1! Nu hela denhär veckan så har min skolan prao och jag ska praoa på mat och prat. Hade!





MUA shopping

Köpte, som jag sa i förra inlägget, en massa smink från MUA idag och detta var det jag köpte. Det mesta kostar runt 10-20 kr alltså är det så sjukt mkgjdnuvtn billigt! Kolla ut deras sida, den heter muastore.co.uk :)


Friday

Hade tänkt skriva mitt inlägg såhär i bilder men lite text skadar väl inte :) Är hemma från skolan idag, är så slut och förkyld :/ ha gjort lite internet shopping med massa smink från sidan MUA, kan lägga upp en bild på allt det senare! Ikväll har jag inte riktigt planera att göra något speciellt, kanske bada lite jacuzziiii, passar ju alltid perfekt👌 
 


Bästa kärleks scenerna




Some loves just never dies







2/10/13

Hejsan, idag var det en väldigt lugn skoldag. Hade typ so hela förmiddan ocj sen efter lunch hade vi idrott och sedan slutade vi ca 13:15!😀 så for jag hem och bakade kladdkaka haha. Sen hade ja träning och nu ligger jag i sängen. Ska snart ta och sova, puss hej!







Blä

Hej och hallå. Den hör dagen har varit helt okej. Slutade 3 och tog sedan tåget till dennis. Kom hem vid halv 9 kanske och sen dess har jag pluggat so och engelska och även duschat. Nu ska jag sova och här får ni en bild på hur jag ser ut idag, puss.