Natti✌

Kommer vara helt död imorn av träningsverk, menmen.. De är skönt de också:) godnatt!



Hejhopp

Är på skolan nu. Teorin igår var bland det jobbigaste jag nånsin varit med om.. Alla slamsade hela tiden och det drog ut på tiden jättemycket. Aja nu är det ju bortgjort så. Har inte så mycke att säga. Pusshej.



Innebandy teoriiii

Ingen träning idag:( ska ba snacka. Annars har det varit en bra dag idag. Imorn är det gruppträning och fotbollsträning, skönt att börja träna igen! Nu ska ja plugga. Puss.



Babes @ tha schooool

Har rast nu och sen engelska. Innebandyträning sen, inte taggad ööösch:( haha aja hejdå.



Todayyy

Helt okej dag idag. Har inte så mycke att säga. Ska plugga nu, puss!



Paradisbadet

Fort somsagt till paradisbadet med Vilma, Elias och Dennis! Det var verkligen superskoj! Är astrött nu så nu ska jag sova. Här får ni en superseriös bild på Dennis. Fick ingen bild på Vilma eller Elias. Hare! Puss.



GRATTIS MOLLYYYYY!!

Idag är det bara din dag! Låt ingen förstöra den! Grattis bästavän! 
 
 


Victoria's Secret

 


15 ÅR!



Snart femton!

Idag har mormor, Fredrik och Mats gratulerat mig. Jag har tagit lite bilder jag kan visa. Blir nog mer imorgon också. Lägger upp en annan bild också, på min super smoothie - blåbärssmoothie!



Porträtt

Här är en bild jag tog i sommras, har bara inte orkat fixa den men här är den iaf. Jag tycker den är cool för ena ögat är mycket skarpare än restan av bilden men det syns inte lika tydliget här som i photoshop men, ändå.
Imorgon är det min fördelsedag!!! Är såååå taggad, 15 år alltså! Aaaah kommer bli så jäkla kul! Tagga alla 15 års filmer, hehe.


Sjukis

For hem från skolan för jag kände mig inte riktigt frisk.. Så nu ligger jag och lyssnar på musik och vilar. Ska snart slå på en film. Ska ta det lugnt ikväll bara och imorn fyller Molly år! Yeey! Sen så måste ja vila upp mig så jag orkar tills på söndag för då ska jag Vilma Elias och Dennis till paradisbadet! Det kommer bli grymt skoj! Aja kanske skriver nått mer sen. Hare! Puss.



Hej hopp!

Första gången jag skriver på flera månader nu. Jag vet inte vad som hände, jag bara tröttnade helt på att blogga. Men det är inte så mycket som hänt, jag har blivit mer osäker pga all skit på instagram och alla tjejers såna här fitinspobilder, och jag har fått ett sjuuuukt sug efter att shoppa, jag kollar minst två timmar varje dag på affärer på datorn och lägger saker i varukorgen och gör det samma varje dag. Hugo sov över här för någon vecka sedan också, det var super mysigt! Vi var ute och spelade hockey och hade mysigt och sen kom vi bah på att han skulle sova här och det blev bara jättemysigt och lugnt, helt fantastiskt att vakna brevid den man älskar :D Jag, som många andra tjejer, längtar ju efter att få ta en kyssbild med sin kille (haha) så här är min och hugos! :)



Inspo

Man blir ganska taggad på att också va vältränad osv.. Ska nog ta tag i det när jag har blivit frisk. Puss.



Holaa

Världens sämsta dag idag.. Nå mer behöver ja inte säga..



Torsdaaa

Tjatja bloggeeeen. Idag blir det nog en lugn dag. Ingen fotbollsträning för mig men jag kanske åker och kollar. Annars är det bara skola som vanlig. Puss.



Bättre nu

Känner mig lite bättre nu så jag ska nog till skolan imorn, har bara legat i sängen och myst med datan hela dan. Blir en väldigt tidig kväll ikväll eftersom jag vaknade vid halv 5 imorse.. Vi hörs imorn! Nu bju ja och Molly på gobildN haha. Puss.



sjuk

Har ingen blogglust alls. Kanske bloggar sen. Random bild. Puss.


We heart it



innebandy

Slutade vid 1 idag för engelskan blev inställd! Grymt nice! har träning om 1,5 timme så ska börja äta och byta om. Vi hörs sen. Bju på gobildN från i julas. Puss.


jag just nu



Skolaaaaan

Sitter med Noel och Amanda på skolan och ba chillar, har spanska som första lextion, slutar 3 idag och har träning efter, inte taggad idag alltså. Vi hörs. Puss.



Today

3 bilder från idag, har inte så mycket att säga, puss.



amanda

Var nyss ute och fotade med Amanda. Här är 2 st. Puss.


Hockeypojks

Tjatja, kom nyss hem och ska fota med Amanda. Hade skidor på idrotten och jag och Amanda va hockeypojkar ;) haha aja hörs!



Variabel ekvationer osvosv

Sitter på skolan och har matte. Jag fattar ingenting.. Aja ska fortsätta, puss.



Gonatt bloggisen

Osminkad och as trött, gonatt!



Engelska verb och sånt svårt

Sitter och försöker fatta nått med engelska.. Dö trist menmen.. Ska ta sista livmoderhalscanser sprutan snart också. Blir nog en tidig kväll ikväll. Hare bäst!



Söndag

Godmorgon bloggisen! Vaknade nyss och ska ta och duscha nu tror ja. Idag ska vi troligtvis fara och åka slalom. Annars vet ja inte vad som händer idag. Vi hörs.



Gottgottgott



Come on baby let the good times roll

Matchen blev 2-2, tycker själv att vi inte spelade så bra menmen. Efter matchen så följde jag med Molly hem och vi gick till macken och köpte godis och sen så kollade vi på the vampire diaries. Nu ska vi snart ha främmande. Pusshej.



Lördag

Gomorron underbaringar! Vaknade nyss och ska snart ta mig upp hade jag tänkt. Har match klockan 11, men jag ska inte spela. Annars blir det nog inget speciellt idag. Puss och kram.



Me and mah brother

Åker till övik nu, piece bre!



Insperations naglar



Fredag

Kom nyss till skolan, slutar 3 idag. Sen ska vi ner till mormor och morfar och fira mormor. Blir nog en hel del bilder sen. De va rosa himmel nyss, de va jättefint! Dock är det sjukt kallt ute.. Hörs!



Träning

Kom nyss hem från fotbollsträningen. Det gick faktiskt bra. Idag har det varit en väldigt lugn dag på skolan. Slutade efter lunch så tog det bara lugnt när jag kom hem. Nu ska jag se lite vampire diaries och äta. Vi hörs.



hace frio

det är sjukt kallt ute, tror nästan jag fryser ihjäl.. aja taggar allafall sommarn sjukt mycket! här är en bild från nyss typ, bloggar sen.


Tisdagen den femtonde januari

Idag var skolan ganska jobbig, hade bara tråkiga lektioner.. Haha. Efter skolan så hade jag innebandy träning kl 5. Sen efter så kom molly och vi låg och tittade på the vampire diaries! Finns seriöst inget bättre! Men nu ska jag nog sova, här kommer en bild på mig från idag, puss!



Världens comeback här alltså!

Saknar bloggandet lite så jag tror jag ska börja igen, börjar med massa bilder imorn kanske om jag har tid, här är en bild på de kalla fina vädret, vi hörs imorn, puss o hej!