länge sedan



Lördagkväll

Hej alla! Har varit hos dennis sen i torsdags och kom hem idag. Vi bakade och kollade mycket himym. Sen i fredags var vi på stan, köpte dock bara ett skal, det är genomskinligt så inget märkvärdigt. Sen idag så for jag hem. Har inte så mycket att säga. Vill hinba fota mer och veta vad jag ska fota haha. Aja ska på paradisbadet imorgon iallafall. Vi hörs sen! 
Har inga bilder nu såklart så de får bli en egopic från julafton.







naglarna

så, nu är jag klar. de blev snygga tycker jag! självklart är det lite klet på utansidan men äsch. hoppas de här håller i ca2 veckor nu, vi hörs! 
 
 


Juldagen

 
Hej alla! Idag är det juldagen och idag ska vi till våra kusiner och fira jul nummer 2. Vi ska dit vid fyra så nu idag tänkte jag också fixa mina naglar kan visa hur det blir sedan. hare bra! 
 
 
 
 


3 andra bilder från julen

alla oredigerade.
 
julgranen då vi precis satt upp den.
 


God jul

Hej alla! har precis öppnat mina julklappar och jag tänkte visa er vad jag fick! :)
 
 
Bäddset, gelenagelkit, victoria's secret bh och trosor, 3 body lotions coconut passion, sheer love och strawberry champagne, 2 vs läpp glans och ett duo läppglans, ralph lauren parfym nummer 2, 1 liten olivtvål och en liten satsuma tvål från bodyshop, 16 nagellack olika opi och depend osv, nagelstenar, necesär, eos läppsyl, nageltippar, bodyshop "ask" satsuma, pyjamaströja och byxor, sockar, en mysig fleece från haglöfs, 3 olika bodybutters från bodyshop, jordgubb, satsuma och mango, pengar.
Hela våran familj fick också en ipad air och apple tv! fett najs!!!
De va allt! hoppas ni haft en bra jul. Ha det bra!


b&w

random bilder från wiheartit. en dag till jul, wiiiiie! blir bio ikväll med lovi, ska se catching fire, blir super :)


nytt från igår

hejsan, ett atg sen nu. allafall. igår var jag på stan en snabbis och då följde en superfin svart peplum top från bikbok med hem. igår var det 30% på allt i butiken så de var ännu bättre. försökte fota den men de gick inte bra alls. hittade en ungefär liknade bild på google så den föör duga. nu har jag match, hjedå! :)
 
 


Lucia



Fredag den trettonde och lucia:) idag hade vi på prolle ju lucia framträdande och jag var lucia faktiskt:) konstigt nog var jag inte så nervös men att stå framför hela skolan var ju ändå liiite nervöst men att jag klarade det! Gjorde det inte mest för min skull utan för världens bästa kille Fredrik<3 min morbror<3


Tips tips tips


Denna kräm är ärligt det bästa som har gjorts på denna planet för ansiktsvård! Den är från body shop och kostar 115kr vilket inte alls är så mycket och den går att ha som båda dag och nattkräm och under sminket går också bra. Och man får ärligt så len hud utan att den känns som att man ska få finnar! Dom på body shop rekomenderade denna för oljig och finnig hy vilket jag hade innan jag använde denna och nu har jag typ inga kvar! :) krämen är väldigt tunn och känns inte fet eller som att man täpper igen något och den torkar även snabbt:) bästa tipsen är att först rengöra ansiktet, ta bort allt smink(om du har på dig något) och skölja med vatten också och sen ta någon ansiktstvätt typ antingen skrubb, toner eller det bästa enligt mig är typ något som skummar tex body shops tee tree foaming cleanser som är i samma grupp som krämen som är på bilden ovan :) efter det är det ba att ta på krämen med rena händer, spelar ingen roll om det känns för mycket när man har hett på för allt torkar så snabbt ändå:) 


Non ducor, duco