pitesummergames

Åker idag till Piteå. Kommer inte kuna blogga något där borta så därför tänkte jag göra några tidinställda, visst heter det de? Haha. Ska packa idag och köpa lite saker som jag behöver ha med mig dit bort. Var på stan med mamma i tisdags. Fick en ny bikini, trosor, en tröja och ett par shorts. Kan visa er det när jag komer hem om jag inte hinner nu. Kram.
 
 


bilderna från farmor och farfar



tisdag

Super rubrik, jag vet! Haha. Nä men nog om de. Det har varit skitdålig upptatering. Just nu orkar jag inte blogga något. Har inget att skriva om. Hade match igår, idag och imorgon. Sen far jag till Piteå Summer Games. Har varit med kompisar och så under veckan, I söndags var jag i min farmor och farfars stuga. Vi åkte båt och åt där typ. Fotade ganska mycke där. Ska bara redigera bilderna. Här är en webbkamea bild så länge.
 
 
 


Natur

Hej alla! Här är lite bilder jag tagit i USA när vi var på fisketur, och den sista bilden har faktisk Lovisa tagit för någon månad sen och nu redigerade jag bara upp den lite grann. Hoppas alla har en bra lördagskväll, hejdå!
 
 


Blommor



Midsommar!

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering! Men så snabbt alla bilder flyttas över till den här datorn lovar jag att lägga upp massor emd bilder från USA och en massa text, förmodligen orkar jag inte skriva så mycket, men vi får se ;)
 
Snart ska mine kusiner komma hit och fira midsommar med oss. För bara några minuter sen var jag och Mimmi, min lilla syster, ute och fota lite. Hah bilderna blev ju sådär, när jag var seriös gjorde Mimmi någon min och när jag var oseriös var Mimmi seriös så bilderna blev ju... Haha, hoppas alla får en trevlig midsommar! Hare gott!
 


Match

Hade match igår mot uik, vi förlorade med 3-1, aja nån gång måste man ju förlora också. Har macth idag också, mot Robertsfors. Tror det är 98:a match och hoppas även på det. Molly kom hem igår från USA så jag skydade mig hem till henne för att sen skynda mig till matchen haha. Idag ska jag vara med hon tror jag. Orkar inte ladda över några bilder, lat iknow. Kram!


18/06-12

Hej! Idag så har jag inte gjort så jätte mycket faktiskt: vid halv fyra så var jag med Amanda och Kasper. Jag kastade gräs på dom och då sprutade dom vatten på mig, haha. Har träning nu halv åtta till nio. Har inte orkat ladda över bilderna. Gör det kaaaanske sen. Får bli en bild i repris.  Måste bara säga att jag saknar Molly hur mycket som helst. Tur att hon kommer hem snart. Ha en fortsatt varm kväll! Puss.


Jag Älskar Dig!




äääälska sommarlov!

Har typ bara haft sommarlov i 1 vecka nästan och man har redan gkömt vicken dag de är, det är ett kännertecken för sommarlov. Idag har jag spelat match. Vi mötte UmeåSödra och vi vann med 2-1. Hade bara en avbytare så det var en välförkänt vinst. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag nog kolla på tv. Lägger ut lite bilder imorgon, pusshej!


hihihi, känner mig skitsnygg..


Nashville Zoo

Hej! Nu har vi varit här i USA i lite mer än en vecka. Vi har gjort en massa saker, varit på bio, Nashville shores, Jack Daniels, shoppat och mycket mer. Vi har varit på Nashville Zoo idag också. Det var kul och det var asmycket djur:D Helt oredigerade bilder blir det nu. Slänger upp fler och dessutom större storlek och redigerade bilder när jag kommer hem till svenneland. Ha det fint!




Fredag den 15/6

Idag är det Sverige-England. Ska självklart kolla. Igår sovde jag över hos Amanda och idag så har vi typ cyklat genom hela Umeå eller inte hela men nästan. Annars har det inte hänt så mycket, har 2 matcher på Söndag och dom var samtidigt. En är en 99:e match och den andra är 98:a match. Kommer inte blogga så mycket nu när det är sommarlov men sen när skolan börjar igen tänkte jag göra en feeeeeet bildbomb, Kommer såklart lägga ut bilder innan också ju. Här är en bild på mig så länge, hihih. Puss.



sämst upptatering, i know

Just nu orkar jag inte bloggen, har typ aldrig tid att sitta framför datan eftersom man kan göra allt som jag brukar göra på datan på telefon, utom att blogga, helt sämst. Finns bara blogg.ses app till iphone, jag har tyvär ingen iphone. Har spelat en match sen jag bloggade sisst tror jag, vi mötte guif 99-98, och vi vann med 4-1. Snart är det Pitesummergames, är sjukt taggad. Kommer bli awesome. Förövrigt så blir det SOMMARLOV imorgon, fett nice! Har inte orkat fotat nått heller (skärpning) på det. Nu i sommar ska jag ta med mig kameran vars jag än går haha. Det är fortfarande lite för kallt för att det ska kännas som sommar men den värmen kommer nog snart. Annars vill jag önska alla en underbar sommar. Kram.


Dagens shopping

Köpte typ galet med kläder idag! Så kul det är med shopping! Jag älskar det! Köpte gaaanska mycket troser, haha, älskar att köpa underkläder. Är kär i de ljus blå shortsen:D



Echo ♥



Mer USA

Lite mer mobilbilder från USA! Har det sjukt grymt här nere. Har slolat, badat, shoppat, ätit gott! Det är så härligt här:D Lägger kanske upp lite senare nå bilder på det jag shoppat, vi får se.






USA

Ännu en mobilbild. Ganska glad tjej i USA. Älska värmen och allt trevligt folk man stöter på här, amrikanerna är så sjukt trevliga och pratsamma, asnajs.

 



denåttondejunitvåtusentolv

Har inget speciellt att skriva, får bli instagram bilderna från veckan, alla som vill kan följa petterssonlovisa på instagram.

    

De blev dock små bilder, föråt. Ni som redan har fått sommarlov kan jag bara önska en trevlig sommar. Kram!



Framme i Nashville!

Äntligen här! I USA, som jag längtat! Har haft en bra första dag här i Nashville och ser fram emot mycket fler roligheter! Det blir nog mycket shopping, sol och god mat. Tempen är ungefär på +25-30 grader nu så det är ganska najs. Bara random bilder jag tagit med mobilen från när vi har landat i Nashville och lite efter det. Vissa bilder är ju bah för fula men, haha;) Hoppas alla har det bra hemma i Sverige, c yah!:)

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description



Min dag

Såhär har min dag sätt ut hittills, har landat på Arlanda och väntar nu på att ta nästa flyg till Amsterdam där vi senare tar ett till flyg osv. Kommer ha det så kul nere i Tennesee med mah familla och kusiner:)

 



nationaldagen

Idag är jag ledig, eller det är dom flesta. Molly åker till USA nu eller hon har redan åkt och sen kommer hon vara borta i 2 veckor, ska försöka blogga så mycket jag kan. Igår var det idrottsgala somsagt och de jag hade på mig och min frisyr gjorde att det såg ut som att jag skulle gifta mig. Jag ska som tur nog inte ha det på skolavslutningen. Jag tog inget "outfit" bild på det jag hade men jag kan göra det på skolavslutningen. Har inget mer att säga eller jo, jag blev skadad i mitt finger igår så nu kommer jag inte kunna vara målvakt på typ 2 veckor:( Hoppas ni alla är friska och hela. Karm.


Bild från när jag var med Alida.



Idrottsgalan 2012

Såhär ser jag ut ikväll på Prolympias idrottsgala. Så seriöst ansikte, haha

 



Svar på fråga

Var får du till den snygga effekten?, eller vad har du för objektiv?, fattar inte hur du får till de?:)


Har även använt mig av samma action på denna bild
Jag fotar med min Nikon D90 och har som objektiv Nikkor 50mm 1:1.8 men på bilden som jag fick frågan till ska inte mitt objektiv få ta till sig äran till utan det är faktiskt en action till Photoshop som har gjort det mesta av bilden, alltså ljuset och färgerna. En action är ungefär en mapp som man kan ladda ner till Photoshop och kan bara "spela" den så ändras färger, ljus och ibland skärpa. Den action jag använt på bilden har jag laddat ner här! Om du inte riktigt förstod vad jag menade kan du alltid kontakta mig, molly.melkersson(at)hotmail.com, eller att du kommenterar mer specifikt. Hoppas det var till någon hjälp iallafall! Frågan kom till detta inlägg om du är sugen att se bilden.

Klicka här för att se en orginal bild och sedan när jag använt mig av action


orkar inte blogga just nu..

..eller jag har typ inget att blogga om så bloggen skulle bara ha blivit tråkig att läsa osv. Allafall så hade vi match i torsdags och det blev 2-2, vi mötte hörnefors. Imorgon har vi match mot hörnsjö tror jag. Har inte fotat nått heller, kan bero på det att är jääääätte fint väder fast nä.. Kom just på att jag skulle ju lägga upp bilderna på min klänning osv haha men jag har inte gjort de, har massa bilder från när jag var med alida men dom är ju som dom är haha. Här får ni en bild från Tåsjö.




iPhone 4S



Ursäkta min smutsiga skärv, my bad.
Har nu äntligen fått en iPhone 4s! Är så nöjd med den! Jättebra kamera och det är också bra med kamera där framme, som är en nyhet för mig som förut hade en iPhone 3gs. Det var så att duktiga jag lyckades spräcka skärmen på min mobil för andra gången så då sket vi i att byta glas och vi köpte min nya älskling! HAPPY!


Ljus ros






Kan inte sluta lyssna på den här låten! Dom är så söta, backstreet boys!