påskafton

hej alla! idag är det lördag för mig säkert de för alla er andra också men de är ju påskafton också. allafall så har ja redan ätit upp allt mitt godis haha. nog om de, idag så kom farmor å farfar hit på fika sen kom amanda förbi en stund annars äre nog inge mer. har varit grymt fint väder idag! så himla najs! allafall så ska jag lägga mig i sängen och smsa tror jag. hoppas ni har det bra. pusshej.


bilderna med amanda



egoooboooost

hello! första dan på lovet idag, känns grymt skönt med lov. Idag har allafall jag och amanda fotat annars och nu så fixar ja bilderna mest. ikväll blir det nog inget speciellt. hoppas ni har det bra. pusshej.


Sjukhuseet

Tjaaa, idag på skolan så vare so och spanska. Sen elevensval som idag va sh'bam och core. Super skoj. Sen så fort jag och pappa till sjukhuset till min brorsa. Förresten så är de lov! Då taggad!! Haha allafall gonatt.



Onsdag

Hej, vet att ja skulle lägga upp sakerna från s-vall men pallar ej. Allafall idag så har det varit en vanlig dag på skolan. Dennis kom hit sen efter. Allt har varit normalt utom 1 sak och det är att min lillebror ramlade och var tvungen att åka abulans till sjukhuset och han är där fortfarande:( hoppas de blir bättre bästa lillebror<3 nu ska ja allafall sova. Ni får en bild på mig å amanda, en på dennis å en på mig haha gonatt.



Följ mig på ig

Ja som ni börjar förstå har jag aldrig lust eller tid att skriva här, tyvärr.. Men följ mig gärna på instagram (mollymelkersson heter jag där) så får du följa vad jag gör och så, för ärligt talat tycker jag verkligen att det här bloggandet har blivit till något mer jobbigt än roligt så hejdå. Kanske händer att jag skriver om jag fotar något riktigt roligt som tex när vi åker till Spanien nu i sommar, aja jag kan inget lova men, hare bra alla bloggläsare <3



plugggg

hej bloggen! sitter i skupe med dennis sammtidigt som jag ska plugga hade jag tänkt. tänkte visa vad jag köpte på birsta sen ikväll om jag inte somnat. haha. Allafal så ska jag snabbduscha, här får ni en bild från i vintars eller de är vinter nu men haha aja puss hej.


Ankarspelen

Sorry att ja inte bloggar tidigare men har inte haft nå internet. Allafall så har helgen varit grym med brudsen men med innebandyn va inte lila bra.. De gick asdåligt å vi har otur hela tin. Allafall här får ni fula oredigerade bilder från i helgen. Å juste va på birsta å köpte en hel del, ni kan får se sen. Hade puss.



Torsdaaa

Yo makaflow. Idag vare skola som vanligt, hade elevens val och idag vare shabam och yoga, de va skoj! Sen hade vi match mot guif och vi förlorade med 8-1.. Inte så skoj.. Imorn far vi tilö sundsvall för ankarspelen. Vet inte hur de blir med bloggningen men vi ser väl. Annars hare bra. Pusshej.



Wäääh:(

Hej alla. Har inte hänt så mycke idag. Hade träningsmatch mot sandåkern och vi förlorade med typ 13-2.. Inge kul alls.. Menmen. Har match imorn och cup i helgen så de får man väl tagga då!:) haha ska sova nu. Godnatt.



He kallttt

Helåååå:D tänkte ba säga att de är skkiiiitkallt ute.. aja tagga sommarn! Nog om de haha. Idag är det den drygaste dagen men de gick bra ändå. Har innebandy träning nu och sen kommer dennis. Bloggar kanske sen ikväll men om inte så hörs vi imorn. Pusshej.



Tireeeed

Hej bloggis. Skrev inte igår vad jag gjorde så ja gör de nu. Hade match mot obbola och vann med 9-2. Sen satt jag och pluggade hela tiden. Idag for jag till dennis efter skolan och var där till 9. Nu ska ja sova. Har verkligen inga bilder så ni får en på min fläta som vilmis gjorde. Haha hade, puss.



Agnäs

Igentligen skulle dethär komma ut igår men de gjorde det icket så ja.. Allafall, igår så var jag med Dennis, Elias och Emil i agnäsbacken hela dan. Sen så var jag med dennis på kvällen och vi ba kollade pewdiepie haha. Sen så gick tåget typ 11 så ja. Hoppas ni haft en bra lördag! Kram.



Äntligen fredag!

Hej bloggisen. Idag så vare en väldigt lugn dag på skolan. Slutade 2 typ och då var jag med amanda på stan tills typ 3 sen så har ja väntat på bussen som gick 16:10 te hörne och nu på kvällen så har ja varit med dennis tills nu typ. Imorn ska ja, dennis, elias och emil fara och åka skidor. Fetttt!:D men nu ska ja sova. Här får ni en ful egopix.. Haha hade!:)



Onsda å torsda

Sorry att ja inte bloggade nått igår men ja somnade och glömde sen ba helt bort de. Allafall igår så va de inge speciellt hade innebandy träning å hkk prov annars vare nog inget. Idag har ja haft fotbollsträning å sen kom dennis en stund. Nu ska ja snart sova så. Här får ni ett mini collage me bilder på mig å dennis när vi va liten. Hihihi, gonatt.



2cool4school

Tjatja. Idag har de inte hänt nå specillet. Var å kolla på våran egen träning idag men tränade inte. Har inte så mycke å säga. Hoppas ni hare gött. Ja å jenniii bju. Haha hare!



4 bilder från i lördags

 
Dennis på den andra bilden och William på den sista. hade!


Azaküng

Hellooo:) dennis sov över här från igår till idag så idag har vi inte gjort nått speciellt. For på stan en snabbis och fick med mig en ny foudation, sminkborttagning och en ny deo. Deon å foudationen är från hm och sminkborttagningen från apoteket. Hoppas ni också haft de bra. Hejdå.



Förlåtförlåtförlåt

Sorryyyy för att ja inte bloggade nått igår:( allafall så var jag med dennis på paradisbadet igår. Idag så har mammas kompisar varit hos oss på middag och tidigare på dan så var vi i bräntis. Har bara bilder från idag på datan men ni kan få se dom imorn, här får ni en bild från igår. Pusshej.



Onsdag och torsdag

Sorryyy att ja inte bloggade nått igår, allafall så igår var jag, william, mattias, dennis, måns och tua på fortet. Jag, dennis och tua vann med 1050 p! Fett asm! Sen på kvällen gjorde ja inge speciellt. Idag har jag varit på stan med mollsan. Sen hade jag träning med div 2. De gick helt okej. Nu ska ja sova för imorn ska ja på paradisbadet med dennis:D gonatt.



Så schusigt

Okej ärligt, jag brukar aldrig rita annat än männsikor dessutom var det länge sedan jag rita så det här var kanske inte mina bästan bilder men ja, det var ju lite kul att testa något nytt!



Tisdäyyy

Hejhejhejhej! Idag så vi på badhuset. Det var väl helt okej. Sitter å snackar skype med dennis och har gjort de ett tag också. Ska sova nu allafall, gonatt.



Första dan på lovet

Denhär dagen har varit kanoners! Började med fotbollsträning på inomhuskonstgräset. Sen kom min tremening mattias hit vid 2 typ, sen vid 5 kom dennis :D och nu så ska ja snart sova. Vi hörs imorn, natti.



Søndág

Idag åker vi hem härifrån. Längtar hem till min säääng, haha. Allafall så idag har jag och johanna ridit lite. Nu blire snart tacos, namnam. Bloggar kanske när ja kommer hem. Annars hörs vi imorn, hejdå.



Lörda at skogen

Haha hejhej. Idag har vi åkt skoter, vi for till nån grillstuga och åt hamburgare. Sen när vi kom hem så red jag med Johanna. Hon och hennes familj har 2 hästar, 1 åsna och typ 40 kor. Dom alla är så söta! Nu så ligger vi och kollar tv. Hade bra. Pusshej.



Jag och lovi

Påväg till bygdsiljum i onsdags, satan så snögga!!



Keep calm

Har hittat massa "keep calm and..." appar så det har jag suttit och fixat med i flera dagar, fett kul!



Ojskipojski

Känns som ja glömmer bort bloggen men aja;) haha. Är i sollefteå nu hos några kompisar och stannar här till söndag. Får se hur se blir med uptatering men ska göra mitt bästa. Här kommer en gullbild på mig å mollsan, haha hade, nattis.