Mina nya Keds



Fick ett par nya skor idag av mamma. Tycker det passar bra med vita tygskor till sommaren. Märket heter Keds.


några bilder från i helgen














Det är typ bara blommor men bry. Alla bilder är oredigerade. För er som har missat det eller jag kanske inte äns har skrivit de på bloggen men jag var och grattade min gammelfarmor som fyller 101år! Och hon bor i Tåsjö, eller man kanske ska säga i skogen, haha närå. Har inte så mycket mer att skriva. Ha en underbar kväll!


Mimmi & Maggie



Självporträtt



Fizzy energy



Ny parfym jag fick av mami idag:D Luktar både sött och fräsht, grymt.


Maggie




Tegel



Högklackat


Mina fina skor jag fick av mamis kompis Jenny i vintras. Är helt kär i skorna! Dom är sååå fina på:)


Converse hjärta



Sense is the reason we live





I just want you to dance with me tonight

Åh så härlig låt! Passar bra med en possitiv låt till detta fina väder! Sommarn är snart här, wiiii! :D


operationdagsverke

Idag ska jag putsa fönsterna. Inte så roligt direkt men nån månste ju göra de. Är snart klar så sen är man ju som ledig. Ganska skönt. Annars händer det inte så mycket mer. Ska kanske plugga till spanskaprovet som är på fredag. Det är ju ganska fint väder så jag ska nog fota lite också. Ha en fortsatt bra dag.


hihihi:]


I'm already there



Var länge sen jag la upp en bild på mig så :)


19 maj

Bloggade aldrig igår så därför ska jag sammanfatta lite vad som händer. Igår åkte jag och min familj till ö-vik för att shoppa och hälsa på mormor och morfar, för min del blev det bara 1 tröja från cubus som jag kan visa sen. Har inte lagt upp bilden på min klänning heller så fär väl göra det också. Ikväll ska vi bort på middag, ska kanske på kulturnatta men bara kanske. Ha en fortsatt underbar dag.


bild i repris.


120517

Känns väldigt bra att man var ledig idag och imorgon, sen på måndag är det operationdagsverke. Ni som inte vet vad det är kan kolla här. Idag har jag inte gjort något speciellt, bara häckat frammför datan typ. Snart är det hockey som man självklart ska se på. Hoppas ni har haft en bra dag så här i regnet.


Sen i måndags typ.


16:e maj

Har inget speciellt att komma med så det här får bli det ända inlägget för mig. Ha en fortsatt bra dag!


hihih:]



Svar till frågestunden


Tycker du om namnet jonas? Om nej, utveckla ditt svar är du gullig.
xoxo

Haha andre, nej jag tycker inte om det namnet för du har lyckats förstöra det namnet...


Ursäkta det vart lite fel. Så här ska det vara:
Om dåligt, utveckla. hihi
xoxo

Du är ju mystisk andre....

 

Fovvofärg?:)

Jag gillar mycket färger men nu till sommarn gillar jag nog mest ljusblått, typ varm korall röd, ljusblått, ljusrosa och rosa

 

Favoritmat?:)

Oxfilé med mamis hemgjorda pepparsås


Tights/jeans?:)

Jeans helt klart! Men om jag hade sätt bättre ut i tights hade jag nog gillat det lite mer

 

Gillar du klackeskor?:]

Till fina tillfällen är klackeskor typ det finaste jag vet men annars en helt vanlig dag tycker jag det bara är onödigt, men ja jag äääälskar klackeskor!

 

Fovoritlåt?:)

Har ingen favoritlåt men dom här är bra, här & här

 

Vilken låt/låtar får dig att tänka på någon du är kär i? Eller på någon du saknar?
Grym blogg! :)

Typ all lugn musik men typ den här eller denna, tack så mycket!

 

Älskar du din lillasyster?

Det är klart jag gör! Även om man ibland tycker att hon är den mest irriterande personen på hela jorden vet jag inte vad jag skulle göra om hon inte fanns till, bild<3

 

 

 

Tack för alla fina frågor!



here without you




dags nu kanske


Ni vet det där med bloggen firar ett år, haha det blev bara 3 som kommenterade men ni ska självklart får era bloggar länkade:
Emmis blogg här.
Moas blogg här.
Rebecka och Amandas blogg här.

Om det är någon fler som vill men bara inte läst så kan ni kommenterar det här inlägget.


120515

Idag har det varit skola (som vanligt) hade redovisning på photoshop bilden, hade även "egen fys" på idrotten, jag tror det inte var så många som tog det seriöst haha. Nu ska jag snart till tandläkaren. Annars är det ganska lungt med läxor och sånt utom spanska provet då. Lämnade också in min saga, det känns fett skööönt! Ha en fortsatt solig Tisdag.



I say love, it is a flower



Från idag

Dagen i bilder. Första bilden till vänster, drar ego framför spegeln innan jag tog bussen till Hugo. Bilden längst ned i höger hörn tog jag när jag gick över bron till Hugo, grönt gräs har börjat kommat, snart sommar, wiiii! Bilden uppe i höger hörn tog jag för nån stund sen bara, mami kom hem med godis och trocadero, najs. Hare!:)

ps. glöm inte att följa mig på instagram, jag heter melkerss0n!



bra spelat tjejor.

Vann matchen med 3-1. Känns väldigt bra. Är också mycket stolt över mig själv som just har skrivit klart min svenska saga på 1688 ord typ! Annars är jag bara väldigt trött och vill typ sova nu haha. På grund av mit trött och lathet så har jag inte orkat ladda över nåra bilder så det får bli ett tråkigt bildlöst inlägg. Ha en fortsatt bra Söndagskväll.


Äntligen mina!

Mobil bloggning på g! Tänkt visa mina nya darlings jag fick av mami igår, är så nöjd att äntligen ha ett bar ljusa jeans. Är också helt kär i dragkedjerna på sidan av byxorna! :D

 



söndagen den 13 maj

Hej alla söta läsare! Idag har jag fotbollsmatch klockan 1 på Campus så ni som vill komma och kolla så är det bara att komma haha. Vi möter UmeåSödras 99 för idag är det en 99 match. Igår var jag och kollade när Molly och Jennifer spelade med f16 (ersboda) och dom vann med 5-1 mot Nordmaling Pappa lånade kameran för att han skulle fota min lillebrors karategradering så jag kan inte ladda över några bilder heller, istället får ni lite allt möjligt här ifrån.











Bloggen firar ett år!



Nu har jag och Molly haft varån blogg i lite mer än ett år och det vill fira med att alla får en länk till sin blogg i något inlägg lite senare, kommentera bara vad eran blogg heter så fixar vi det. Puss Lovisa & Molly.


fredag

Hej, idag har det varit ganska chill på skolan, slutar som alla andra fredagar klockan 13:05. Gick till stan med Mimmi sen och köpte en klänning jag tänkte ha på idrottsgalan, kanske lägger upp en bra bil på den sedan ni för nöja er med den som kommer snart hahah. Men nu är jag med Mimmi, har träning klockan 5.

haha oppssi de gick inte att ladda över bilden från ginas hemsida och jag suuuuuger på att länka så ni får se den sen haha


Frågestund!


Ja men då kör vi igen med ännu en älskad frågestund. Fråga vad som helst, kan gå från allt till musiksmak till skostorlek... Inge frågor är för konstiga för att ställa! Kom igen nu!

Fråga mig något nu?


retro

fina bilder, enjöööy


ge mig!

in love! <3<3


a world without love



Idag har jag varit på skolan, like always, och efter det åkte jag och Hugo ner på stan en snabbis.
Gu vad tråkigt väder det är, man vill ju bara dö...


Lovisa




hej å hå

Haha gud så mycke "dagens snyggaste" " umeås snyggaste"osvosv.. de har blivit nu på facebook, hyfsat drygt men a, vissa har väl ganska nolife tydligen.

Har inget att komma med,har allafall träning nu och sen ska jag fara och kolla på uik-tyresö. Annars är det bara lugnt.


♥esk♥



snöööö

Asså bajsbajsbajs, det snööööar.. jag hade ju som hoppas på sommar snart men nä tydligen inte..
Nog om det. Idag ska jag vara med Amanda., hon sov hos mig i natt och ikväll ska mamma och pappa på någon rockfest så då ska jag vara med henne en stund på kvällen också. Igår hade vi match mot Umedalen och vi vann med 2-1. Annars har det inte hänt så mycket. Det har varit lite svårt att fota när det är så här dåligt väder så det får bli en arkiv bild.


Sommaaaaaar!!


mobilbilder (solbilder..)







haha ja, jag gillar att ta kort på fina solen. har typ inget att skriva de är därför det ba blir bilder.


torsdag





<3



Ny design!

Äntligen klar med en ny design, ville byta till något lite mer somrigt och kanske lite romantiskt. Blev ändå nöjd på tanke på att jag har gjort designen på bara nåra enstaka timmar! :D

Hiss eller diss?


snabbis såhära

Klara, min kompis från Piteå, har varit här nästan hela helgen typ eller hon och hennes familj kom i Söndags. I Fredags hade vi avslutning med innebandyn, det var gryyyyymt skoj! I Lördags hade vi match mot föräldrarna och vi vann med 3-2. Och i Söndags kom ju då Klara. Hon har lärt mig lite inställningar på kameran, så nu borde jag kanske vara liiite bättre haha. Annars har vi typ inte gjort så mycke, vi har mest fotat. Jag hinner inte lägga ut alla bilder nu då men här är en.