Dag 1: bästa minnet

Alltså, ja har massa minnen men de största måste va första gången ja träffade dennis på paradisbadet! Helt klart de bästa också.



Lördag

Inte för att någon av oss blev nöjda med bilderna men.. Idag gick jag och Hugo på Wheels och träffade Lovi där och för alla som inte vet vad det är så äre en bilutställning. Har varit där sen mååånga år tillbaka så kan typ alla bilar nu så vet inte riktigt om jag tycker det är så kul längre... Aja:)



top 3 bästa låtar som inte finns på spotify

 


För att vara lite uppdaterad, å kanske även saker ni inte visste:*


Dag:

1. De bästa minnet
2. De bästa som hänt dig
3. Din absolut bästa kompis
4. 10 bekännelser
5. Va du gör på din fritid
6. Något du älskar
7. Någon du kan berätta allt för
8. Någon/något som förändrat ditt liv
9. Dagens outfit
10. 10 bilder som du alltid blir glad av



Mallis



2 bilder på mig



Ful inlägg



Dagens

Dagens plus- MALLORCA IMORRN! :D
Dagens minus- Orkar inte göra mig klar...
Dagens klädsel- sovtröja nu...
Dagens smink- inget än
Dagens "ge mig"- lite varmare när vi ska till mallorca tack :/
Dagens låt- You're the one that i want - the Lennings
Dagens nya (låt)- ^ plus tre andra, kolla min lista här
Dagens film-
Dagens favorit-
Dagens instabild- la ej upp någon idag


Ut med det gammla...

... och in med det nya! :) Har suttit och gjort en ny design, är som valigt ganska enkel, som jag gillar. Vill gärna ha en lite sommrigare design men... Är inte nog duktig att få till en i sommar färger som ändå ser lite classy ut :/
 
MEN imorgon åker vi till Mallorca!! :D :D :D så mgjnusnvuerbf taggad! Har aldrig varit på en sån där "solsemester" förut, så jag är sjukt taggad! Vi har också ungefär 5-6 timmar på arlanda, så gissa vilka som kommer gå lös på Victoria's Secret butiken, inte då jag och Mimmi ;)
 
Ikväll har laget fixat en såkallad pubkväll så  dom som kommer ska få se kvalmatchen, Sverige-Österrike också bjuds det på hamburgare och grilltallrikar mm :) Hugo ska också komma dit så jag tror det blir ganska kul.


Kvällen



Älskade älskling

Ville bara säga att imorgon är det ett år sedan denna bild togs, på prolmpias idrottsgala och jag kommer ihåg att vi skrev nog redan under första idrottagalan, den i sexan alltså:) och jag kommer ihåg förra året när jag kom till dig i mina klackar och du öppnade dörren och din mamma stog där bakom å sa oj vad fin du är eller något liknande när jag kom, haha och sen sprang vi upp på rummet och pussades haha:) jag älskar dig hugo<3 du är den bästa personen jag har träffat<3