Måndag igen

Hej, idag var det en kort dag, hade matte, no och idrott. For till stan en snabbis efter skolan. Sen nu på kvällen har mitt lag haft spelar möte. Nu ska ja sova, natti.



Saturdayyyyy

Idag har jag varit på stan med mamma och dennis, jag köpte en ny jacka från rut m.fl. Sen så har dennis haft 2 matcher som jag och molly ocj vickan kollat på. Har blivit mer sjuk och fått feber igen:( så ska sova. Godnatt



Freda tackar

Har inte mycket att säga, ska sova för en kung dag imorn, här får ni en bild från min insta, följ petterssonlovisa. Hade, puss



oh my...



Typ lixom en rubrik

Jag har insperations brist på rubriker å inlägg å allt sånt menmen. Idag hade vi matteprov, de gick helt okej, sen idrott å sen slöljd. Nu på kvällen har jag skypat med dennis hela tiden. Nu ska ja sova, har inga bilder så bjuder på en osminkad, bye.



Tisda

Hej alla! Jag va hemma idag också men ska till skolan imorn. Idag har jag inte gjort någonting alls, mest ba suttit vid datan menmen, ska sova nu, natti



sjukiis

har varit hemma idag för jag är superförkyld och har feber, kommer ocksp behöva vara hemma imorn :( jag saknar alla på skolan :( aja idag har jag mest suttit vid datan och sett massa film. det har varit helt okej. har också ätit mycke glass haha. men nu ska jag sova för jag vill bli frisk. puss och kram


Plugg

Vi håller på med deckare nu på svenskan och då måste man läsa en också, det är väldigt jobbigt kan jag lova! Böcker är lixom inte min grej menmen. Puss och kram


Helgen med 4 bilder

Dennis sov här i fredas sen på lördan va jag på min lillkusin Ronjas dop, sen sov jag hos dennis. Det var mig helg. Nu ska jag plugga sen sova. Hejdå!
 


Torsdag

Hej bloggen! Idag var det skola som vanligt. Det var bodypump på gruppträningen, det var jobbigt. Sen nu på kvällen var det fotbollsträning. Det var kuuul. Puss.



Alltså förlåt

Jag har verkligen inte hunnit med bloggen nånting och det har dessutom inte hänt nått speciellt så har inte haft nån lust att blogga, men nu är jag back on track! Har inte så mycke att sägs nu heller, ja måste allafall sova så gonatt vi hörs imorn.



Oupsii

Har ba inte årkat blogga nu, har haft brist på saker att skriva men aja. Idag vare en vanlig dag på skolan, hade spinning på elevens val och sen fotbollsträning efter de. Imorn börjar unecuppen som vi är med i. De blir väl skoj:) nu ska ja sova, gonatt:)



lite musik

 


Första dan✔

Känns grymt skönt att komma tillbaks i rutinerna osv. Allafall så har dagen varit kanoners! Dennis kom hit vid 2 typ och for hem nyss. Har inte hänt så mycke mer, hare bra, gonatt!



Hey



Några bilder



Kass bloggning pga..

Att blogg.se appen inte funkat å ja bloggar ba från mobilen. Aja nog om de. Inatt sov jag hos dennis, de va kul. Idag så va vi på konstgräset i hörne med vilma å elias sen va vi me dom efteråt, vi har också sett typ 5 filmer, scary movie 1,2 och 4 sen the grudge och the last action hero. Alla va bra på sitt sätt. Allafall, ska sova nu, de är läns imorn.. Gonatt:)



Sorryyyy

Glömde blogga igår men de hände ändå inge speciellt. Allafall idag så har jag varit med molly och vi har gjort fina naglar och badat, annars har de inte hänt nå mer typ. Ha de. Puss.