Dagen

Hello! Länge sen sist nu:) Idag har jag pluggat till mitt moppeprov, ska göra provet på måndag ju:) har ju fått en mopedbil:D finns bilder på den på min instagram (mollymelkersson). Jag fick världens jultagg idag och bad Hugo komma över så vi kunde baka pepparkakor så det gjorde vi! Dom bleb jättegoda:) 


Tisdag

Idag var det en lugn dag på skolan. Hade matte och spanska och slutade sen. Åt på subway med vilma och sen så shoppa jag lite julklappar. Nu är jag på bibblan och pluggar och väntar på att bussen till dennis ska gå. Vi hörs sen. Har inga bilder så här är en från mina yngre dar;) haha hejdå






födelsedagspresenter

försökte mig på att fota vad jag har fått emn ska säga vad det är också.
 
Hollister jeans, hollister tröja, nivea kräm, vitt linne med spets, vit stickad kofta, brun stickad kofta, rosa pjamaströja och prickiga pjamas byxor, gråa tofflor, nagellack, nalgeldiamanter, nagelbandskräm, silverörhängen (en mascara som ja glömde fota) moppehjälm, morgonrock, moppe och 700 kr! är riktigt nöjd! puss.


min helg

hej alla! vet att jag ör sämst på att blogga men har inget att skriva om så de får helt enkelt bli när jag kan. nu i helgen så har vi har födelsedagsfirande typ. jag fyller år imorgon men eftersom de är svårt att fira på en måndag så fick de bli nu istället. i fredags så bjöd Dennis ut min på Costas och sen gick vi på bio och såg thor - the dark night typ. igår så kom mormor och morfar å grattade och idag alla kusiner och farmor och farfar, av dom så har jag mest fått pengar men fick även en sak av amanda och det va 3 nagellack, en kräm och nageldiamanter. men imorn får jag sakerna av mamma och pappa så jag taggar! Har typ inga bilder heller men en bild sen i fredags och en egopic blir bra. hade!
 
 


söndagsunderhållning


 
Skulle kunna kopiera in tusen olika gifs på delena <3<3<3 alla är tagna från http://lovehurts-delena.tumblr.com/ världens bästa delena tumblr!


favorite song

ed sheeran, herregud vilka låtar han har! älskar hans texter, man lever sig så lätt in i texterna och det låter som han sjunger från hjärtat. tror jag har spelat alla hans låtar typ en million gånger och dom kan ändå inte bli uttjatade. all my love to ed<3<3<3<3<3<3


Måndag

Förlåt för dålig upptatering på lovet :( allafall idag så gick skolan bra. Hade sen träning som också gick helt okej. Är supertrött så ska sova, vi hörs imorn. Godnatt! 





LOML





Gossip girl

Och så var det fredag! Alltid kul med fredag men känns surt att lovet snart är slut... Har suttit och sträcktittar på gossip girl i pyjamas alldelens för många dagar nu haha men så länge jag är förkyld är det ungefär det enda jag orkar. Snart har jag sett ut alla säsånger... :)