Shopping day!



gammelfarmor

är hos gammelfarmor just nu, åt nyss midda. sen ska jag, william, måns och tua va med mattias tror jag, de är min tremening, aja här får ni en bil från i morse. nyduschad därav facet.. hare!



dunkadunka jaooo

haha jag är trött därför är rubriken så random. haha. aja, idag har jag haft so och spanska. sen vare fotbolls sm och det gick bajsdåligt. haha ja flummade hela tiden så jag släppte in bollar hela tiden, haha, aja. tog även den andra sprutan av den där livmoderhals cancer. den gjorde ont..nu håller på att rensa min garderob nu och sen ska jag soooova! hare!
 


Höstjacka, check!

Skola, fetaste svenska läsningsuppgiften, so prov, fortsätta pä den dumma svenskan, köpte jacka med mami och efter det var det innebandy. Imorrn blev jag erbjuden att träna med division 3 så ja blev värsta asnöjd, wiiie, happy! Så imorrn blir det nog en hård innebandh träning. Här är några kassa bilder på jackan, den är ganska lång men det kan vara skönt nu på hösten ju. Love it! Hörs



friluftsda

hej alla glada! idag har det varit friluftsdag hela dan, det var väldigt roligt! hade match mot sävar ikväll. det gick åt helvette. vi förlorade med 5-0 tror jag. sävar kom i friläge heeela tiden men ja räddade också ganska många men de va svårt och de är inte roligt om ingen annan hjälper en. aja nu ska jag sova, godnatt! btw, bilden är ganska true.



ily

Sista matchen nu mot sävar, nu ska vi ta dom! Avsluta med en vinst! Gullig bild på mig å hugo. Hare!:D



den 24/9

hej! idag har det varit en vanlig dag i skolan, hade origentering på skolan. jag och amanda gick vilse men som tur är så kom vi tillbaka fast vi va typ 30 min sen men aja. sen så hade vi fotbollsträning och då körde vi träningsmatch mot p99. gick sådäääär. nu ska jag sova. gonatt.



Söndag

Måste fan va det fulaste collaget nånsin men så här såg min dag ut... Plus en massa innebandy. Gick inte så bra på cuppen men det är bara att ta nya tag och se till att det går bättre nästa gång:)



esk levererar!

hej! har haft 2 matcher idag. en mot sandåkern och då förlorade vi med 1-0. sen mot holmsund och då vann vi med 4-0. spelade bara matchen mot holmsund. ganska nöjd att jag höll 0:an hela matchen, aja nu ska jag sova, hare!



ug

hej o hallå. kom hem från ug för en stund sen eller typ en timme sen, allafall då va massa kompizzzar där, vi hade tårtbakartävling och våran tårta vann för snyggaste utseéndet. idag börjar ju också innebandy cuppen. vi förlorade båda matcherna idag:( första med 2-1 och andra med 2-0, aja. ska sova nu för jag är fett trött, sov gott allesammans!



Baby baby baby

Då är det fredag igen, äntligen! Haft tre prov den här veckan så jag har varit så sjukt upptagen hela veckan... :(
Idag börjar ju umeå floorball festival så vi har en match om bah någon timme mot dalen. Hoppas vi vinner! Go esk!



fredag

är på skolan nu. nör nån avslappningsvning. passar därför på att blogga, haha. idag har vi no -prov. och idag börjar också umeå floorball festival! de kommer bli roligt. aja här får ni en bild på mig och vilma. hare!



hellooo

hej på er! idag har ja varit i skolan som vanligt. sn hade vi innebandy match mot ersbodas p00-01, vi förlorade med 6-4.. ganska pinsamt men aja. hade fotbollsträning sen i mörkret. ska sova nu, här kommer en gansterbild på mig, haha. hare!



grattis bästa pappa!


idag fyller min pappa år! kommer komma massa folk. här får ni en fin bild på han. hare!
 
 


bandy sala

hej, idag har ja varit riktigt slö hela dan, hade innebandy ikväll också, inte nöjd med min insats direkt, hahah aja. ska sova nu, här får ni nåra random bilder och då menar ja random, apan är från biologiboken och is spolar saken är fett tuff, aja hare!



betsele

hej på er! idag har jag inte gjort så mycke. hade match borta match mot betsele så de tog som upp hela dan. det blev 2-2 och sen så var det en som sparkade mig as hårt i magen aja de är bättre nu. ska sova nu eftersom de är skolan imorn, gonatt.



lördag

har varit med amanda nu tills middan. ska ha gäster nu, skriver sen kanske. pusspuss!



thaa day

hellooo! idag har vi haft skolfoto, ser ut som en åsna kan jag lova! sen hade vi no och då pluggade vi mest till provet, sen hade vi prov på svenskan. oförberätt läsförstålse till och med. de gick åt helvete. aja nu ska ja fars och se hockey, hare!



FREDAG

 

 

Underbart skönt med helg! Fick värsta kicken nyss, det är heeeeelg!
Ska åka till Hugo<3 snart nu. Idag har vi tagit skolfoto och såhär såg jag ut idag :)



so come on and feed the dadadadada

brist på rubriker. allafall idag har det varit en helt vanlig skoldag. hade första träningen till fotbolls sm idag. gick inte så jättebra dock. aja. hade innebandy träning idag också, haha de gick skit kan man säga. orkade inte anstränga mig. ska snart sova, är aaas trött. har skolfoto imorn..  äre bara jag eller visst blir man alltid as ful. hare bäs!
 

amandis ögaaaa.


black and white



we're so small



samma bild, olika "effekter"

William fotade mig nyss typ. haha blev en bra bild.. här är den allafall. provade med 3 olika effekter eller vad man nu ska säga, själv tycker jag den första är finast. hare!
 





gomorron

hej och gomorron alla fina! igår blev det inte så mycke bloggande för jag orkade ba inte. idag har vi matte, idrott och hkk. slutar vid 3 idag. ikväll har jag fotbollsträning. annars blir det nog mest att plugga. hare bäst!



luftballong

bilden är fotad med min mobil. kanske inte bäst bild. hare bäst!



Collage

Hej å hå, gul å blå! Wiiiie, jag lovar, jag kom på det helt själv, nu! Bjuder på lite mer bilder från igår, mest ego bildet på mig och lollo. Såg en mustang, vit och mörkblå, så sjukt snygg! Hörs senare :)



sunday

idag har jag tagit det lugnt för det mesta. hade match mot guif idag. förlorade med 2-1, surt! allafall sånt är livet. nu håller ja på att plugga till alla prov. hare!



hjärta



3 bilder på ny bil'n



Skogscruising

Tjäna. Nu sitter vi i bilen och ska snart påbörja skogscruisingen! Blir mer bilder senare tror jag, hörs :)



thaaa pictures

o

 
det här blev typ dom ända bra och seriösa bilder..hahaha men tyvär så är det så, kanske lägger ut som oseriösa nån annan dag.. allafall idag ska jag fara på en sak som heter skogscrousing med våran nya bil!:D och nej man är inte i skogen och åker. de heter bara så. ska ta med kameran så den kanske blir några bilder från idag, kan dock inte lova nått. hare bäst!


hej och hejdå

ska sova nu, har varit på skolan idag. som vanligt. slutade tidigare för våran svenska lärare va sjuk. hade också träning idag men ja va inte me för jag är fortfarande aaas förkyld:( aja här är en bild från dan, puss hej. <-- min hand



våran nya äskling!

dålig bild dock. allafall idag eller i natt nån gång kommer pappa hem med våran fett coola bil haha. de är allafall en ford 32:a tudor, och vi kommer ta bort skärmarna och taksänka den men jag tyck om den ändå. aja hare bra!



förkyldningar så här på höstkvisten

haha hej, vet att min rubrik är så kreativ, haha. eller inte. allafall, idag va ja på skolan. slutade vid halv 2. for hem och städade hela huset. duktiga jag! sen kom amanda och vi gjorde läxan och fotade. är helt död tror jag, mår skit. ont som fan i halsen och snuva så man inte kan andas och jag är seriös.. aja har träning imorn. ska bara fara och kolla. annars händer det inte så mycke. här får ni en egopix från idag. puss hej!



onsda

hej alla underbara! idag har jag varit på skolan som vanlig, hade även match ikväll. mötte hörnefors 97:or och det blev 1-1. helt okej ändå. nu sitter jag och inte gör nått alls. har även en superglad kompis som har fått en iphoe 4s. hahah så här glad är hon, puss hej!



Onsdagens nya

Hej å hallå! Har varit på skolan idag som vanligt och det här är vad ja köpte, svarta dr.denim byxor, 399 kr och tre skal 10kr/st. Lite basic grejer bara men blev jättenöjd!
Ikväll ska jag kolla på våran match, är för förkyld för att spela själv men ja, hoppas vi vinner! Det gör vi nog ;) Nu ska jag se på nya favvon, pretty little liars! Hörs!



21:13

hej och godag! va på skolan idag, inge speciellt med de. sen första innebandy träningen för sesången(?) vet inte om de stavas så men ja..de va aaaasgrymt!! har ganska mycke läxa så ska nog börja plugga nu, hare bäst!



yäyä

tänkte börja säga att vi vann båda matcherna i helgen! vi är grymma! annars är de inte så mycket. skola imorn, och även fotbollsträning. har även hittat min favorit låt, men den finns inte på spotify:( här får ni en länk, http://www.youtube.com/watch?v=i20kBRrSxDw och även lite bilder som klara tog när hon var här. puss hej!



del 2




Det här var nog alla bilder jag hade tänkt att visa er. Det har blivit en hel del bilder på våran bil, dock är den såld nu och våran nya kommer på fredag! :D och på bilerna är det ju jag, min lillebror, philippe och giulia. hare bäst!